če si to babše kaj zasluži, si pa zasluži to, da je nismo izvolili v DZ. Pošteno. Ona pa iz izjave v izjavo prepričuje svet o svoji superiornosti. To moraš bit res orng usekan.
Google mi plača € 7283 do € 8257 na mesec za spletno delo od home.i so v tem mesecu ustvarili € 29624 spletnega dela od doma. Večina posebnih stvari je zelo zanimivo, da je delo samo preveriti nekaj spletnih strani… ...prikaži več in nič drugega. Uživajte ves čas in denar sv0b0den, tudi neverjetna kariera v življenju .... Oglejte si več tukaj
........ ❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Money46.Com
Karel je napovedal "šok" desus-a. Desus doživel premalega, glavno pa je, da je on doživel ta glavni šok
Državni zbor bo siromašnejši, ker A. Bratušek ne bo v njem. Res velika škoda.
Svoj glas sem dal ravno njej iz prepričanja in mi je žal, da je ne bo v parlamentu, bi bilo koristno.
ha-ha...a se greste nepotešeni rokomet, ko poje slavospeve sami sebi na ekranu...res bolano
nič se bat, bodo že napalamudili, da gre ona in pa še kak izpadli glavonja notri. bo že vpliv, da se kdo odreče dobljenemu mandatu.....
Kahl se ne sekira,ga bo že lj.šerif zaposlil...
če si to babše kaj zasluži, si pa zasluži to, da je nismo izvolili v DZ. Pošteno. Ona pa iz izjave v izjavo prepričuje svet o svoji superiornosti. To moraš bit res orng usekan.
tako je, vsa prenapihnjena in samovšečna je...če se samo spomnim, kako je hlastala za mestom komisarke in se tam zasluženo blamirala...ha-ha-ha
No, po zaporih in sodiščih pa še ni hodila kar vem kot vaš guru.
res je
Sej bo v koalicijiin potem ji ministrski stolček ne uide ;-) Tako to stolčkanje funkcionira ;-)
Marsikatera želja- plan, se mi je v življenju že izpolnil-a ampak tale je pa 100% TERNA
Google mi plača € 7283 do € 8257 na mesec za spletno delo od home.i so v tem mesecu ustvarili € 29624 spletnega dela od doma. Večina posebnih stvari je zelo zanimivo, da je delo samo preveriti nekaj spletnih strani… ...prikaži več in nič drugega. Uživajte ves čas in denar sv0b0den, tudi neverjetna kariera v življenju .... Oglejte si več tukaj ........ ❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Money46.Com