Slovesnki kmet me odira, ne futra. Če ne bi šolitiki kuhali vojn, bi mirno kupovali poceni egiptovski krompir, poceni ameriško koruzo, poceni ukrajinsko žito...tako pa mi slovenski met pobere vse iz denarnice, nekaj pa mi poberee tudi lenuhinja nika kovač… ...prikaži več in tisti kurci nevladniki, ki nikakor nočejo delat.
Ko jebe kmete, ki živijo od državnih subvencij, ki jih jaz vplačujem v proračun. Da ima kmetavz traktor za 100 jurjev, že od prej podedovanih 40 ha zemlje, hleve, gospodarska poslopja zgrajena z nepovratnimi sredstvi...jaz mu plačujem luksus, zato da… ...prikaži več jaz nimam nič Ko pa hočem poceni ukrajinsko žito, mi pa kmet s traktorjem zapre cesto. Jebi se kmet!!!!
Včasih kmet ni dobil nobenih subvencij pa so vseeno preživeli. Zakaj pa delavec v gospodarstvu ni deležen subvencij?
Policija naj ukrepa zoper kmetavzarje in kršitve prometa enako kot za vse ostale udeležence .
Kmetavzi so usrani psi, ki me bodo nadlegovali, čeprav jim nisem nič naredil Torej, smo na nasprotnih bregovih. Crknite pizde.
Tako dobro kot sedaj kmetje še niso živeli. Nekateri so postali navadna presita politična banda! Žalostno jih je gledati!
Smešijo in ponižujejo kmetijstvo! Vseeno pa bi bili po ukazu radi udeleženi pri rušenju levice. Za to gre.
So tej kmetje morda pomislili, da v Ljubljani živijo ljudje, ki z njimi dejansko nimajo veze, pa bodo zaradi njih naje_ali?
futrajo pa te lahko
Slovesnki kmet me odira, ne futra. Če ne bi šolitiki kuhali vojn, bi mirno kupovali poceni egiptovski krompir, poceni ameriško koruzo, poceni ukrajinsko žito...tako pa mi slovenski met pobere vse iz denarnice, nekaj pa mi poberee tudi lenuhinja nika kovač… ...prikaži več in tisti kurci nevladniki, ki nikakor nočejo delat.
Nekateri imate že čist skurjene možgane
Res je, skrbi me za vas. Upam, da si čim prej poiščete pomoč in spregledate kakšno zlo je Janša.
Kakor vem @nick nima nič z Janšo. Za njegove možgane pa me skrbi. Da ne bo od Resnice.si presedlal v SDS..
Ender3,govori zase ne za druge,za domobrance pa ne bom nikoli,probaj spoštovat tudi druge,sevda SDS je izjema
Bravo za kmete
Ko jebe kmete, ki živijo od državnih subvencij, ki jih jaz vplačujem v proračun. Da ima kmetavz traktor za 100 jurjev, že od prej podedovanih 40 ha zemlje, hleve, gospodarska poslopja zgrajena z nepovratnimi sredstvi...jaz mu plačujem luksus, zato da… ...prikaži več jaz nimam nič Ko pa hočem poceni ukrajinsko žito, mi pa kmet s traktorjem zapre cesto. Jebi se kmet!!!!
Facja👍 tako se komentira..Z argumenti !!
S traktorji brez plačil cestnin!? Zakaj ne velja za vse plačilo cestnin? Opravljajo pridobitno dejavnost, za povrh pa oproščeni cestnin! Pa euro 3 ...
👍 s tem dejstvom naj jim postrežejo. Takoj se bo oglasil iksman Janez tisti, ki jih iz ozadja spodbuja in hujska..
Kmetavzerje ,ki bodo grozili z gnojevko in gnojem v LJ si bodo lastni gnoj peljali domov . Ne bom dovolil svinjanja Ljubljane .
Bodo že zvedeli kje si doma ,in ga stresli pred tvoja vrata.
Ni ga takšnega junaka ...💥
🌷 @leon je mislil...lula kadar kaka..Ne igraj se z njegovim ognjem !
Bodo pač policaji spisali kar precej kazni !
Podpiram, kar naj pripeljejo še cisterne in zalijejo parlament...
Tudi obisk Trstenjakove ne bi bil odveč. Gnoj se z gnojnico vzdržeje..odplakne pa, z vodnim topom..