Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
kot prvo če bi VW ukradel kaj od ubogega slovenca,sigurno ne bi dobil nagrade tule ampak kje drugje. kot drugo.. naj se namesto da se ukvarjajo z firmo, se naj ukvarjajo z soletnimi trgovinami, ki sodelujejo pri goljufiji in same… ...prikaži več zaslužijo zraven. po drugi strani pa , se vidi da se stavr da narediti ceneje. kar je v bistvu razlog več da potrošniške organizacije in EU se vprašajo kje tu ljupljenej potrošnika in še kakšni kartelni dogovori.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
kot prvo če bi VW ukradel kaj od ubogega slovenca,sigurno ne bi dobil nagrade tule ampak kje drugje. kot drugo.. naj se namesto da se ukvarjajo z firmo, se naj ukvarjajo z soletnimi trgovinami, ki sodelujejo pri goljufiji in same… ...prikaži več zaslužijo zraven. po drugi strani pa , se vidi da se stavr da narediti ceneje. kar je v bistvu razlog več da potrošniške organizacije in EU se vprašajo kje tu ljupljenej potrošnika in še kakšni kartelni dogovori.