Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
3 ogledov

Duh upora je ušel iz steklenice

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 23:04 03.december 2012.

Zgleda , da slovenska neobremenjena inteligenca - Hribarja , Bučar, Pirnat, Cerar čakajo , da mi metalski radnici prevzamemo oblast in da se oni kasneje pridružijo z nasveti , ki bodo potrebni Kaj pa, ko bi pred tem probali izdati ...prikaži večti vsaj mal popravljen reprint 57 -te številke Nove Revije

• Žurnalček 22:01 05.december 2012.

Če in ko se zave del volilne populacije , da se jim v Drugi republiki pripravlja odvzem VOLILNE PRAVICE in kakšne posledice to nosi , boste bežal in vi - Janševci - in mi demokrati, ker nas bodo stlačel v ...prikaži več en koš . Se sploh SLOVENSKA INTELIGENCA zaveda , kaj je Kaplar izjavil ? Se sploh zavedate, al so vaše oči to napisano IN IZREČENO enostavno preskočile . Če nekdo v Državi misli , da bomo Slovenci potegnili skupaj proti manjšini, se je tako hudimano zmotil , da je joj! Ljubljana ne bo nikoli Waršava , LJ ne bo imela nikoli geta , nikoli ne bo ta norc Žide preganju, niti komunistov, niti svojega naroda, samomor lahko pa naredi takoj , kot njegov vzornik in s tem reši največji državni problem !

• mrki 23:38 03.december 2012.

Tjaška Tako pogumne manifestacije, kot so jo danec uprizorili v Ljubljani, tam še ni bilo.-------------a mi lohk razložiš kaj je TAKO POGUMNEGA !! Tuljenje GOTOF JE !!! FERTIK JE !! a imaste mogoče ti in tebi podobnim ...prikaži večm kakšno rešitev !? NE ? se mi je zdelo !! ampak lepo se pa sliši GOTOF JE !? No pa eno majčkeno vprašanje za tvoje sive celice: Kolikokrat je biol Kangler obsojen !? In zakaj ne !? bo šlo !? Ko boš razvozljala ta rebus, se ti bo mogoče posvetilo , zakaj smo tam kjer smo ! - U RITI !! s tabo vred in z vsemi tistimi ko kričijo GOTOF JE !!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.