A misliš da bogati kupujejo tudi v Primark-u?
Evo imaš tega za 920€, čisti kašmir,
https://shop.brunellocucinelli.com/en-si/man/collection/knitwear/zip-front-cardigan-201M2872796.html
Lahko kupiš na istem mestu T-shirt za 420€, mogoče najboljše v Primark-u za 4€
badadubada --> a misliš, da bogati kupujejo nevozna policijska vozila? Zbudi se, prosim...tisti, ki je kupil tele nepremičnine ima pulover iz kik-a za 10 evrov...
folk sploh ne razume kaj je amortizacija vozila, azato pa tako na veliko kupujejo drage avtomobiile ... po 10 tih letih je avto vreden skoraj nič ali za ceno puloverja, to ni ni investicija ampak samo en drag strošek, ampk… ...prikaži več slovenčki še niso tega dojeli, to ni zastava, kot se je včasih prodajala, to je ničvreden pleh, ki samo dnar požira ... ja slovnečki, žal je tako, vi kar kupujte
“Za ceno puloverja”... me zanima, kateri pulover stane 500 evrov???
ja, še dražji so
A misliš da bogati kupujejo tudi v Primark-u? Evo imaš tega za 920€, čisti kašmir, https://shop.brunellocucinelli.com/en-si/man/collection/knitwear/zip-front-cardigan-201M2872796.html Lahko kupiš na istem mestu T-shirt za 420€, mogoče najboljše v Primark-u za 4€
badadubada --> a misliš, da bogati kupujejo nevozna policijska vozila? Zbudi se, prosim...tisti, ki je kupil tele nepremičnine ima pulover iz kik-a za 10 evrov...
ma skregejte se, greš na rdeč križ pa ga dobiš zastonj, če prav ga je nekdo kupu, pa stran vrgu
folk sploh ne razume kaj je amortizacija vozila, azato pa tako na veliko kupujejo drage avtomobiile ... po 10 tih letih je avto vreden skoraj nič ali za ceno puloverja, to ni ni investicija ampak samo en drag strošek, ampk… ...prikaži več slovenčki še niso tega dojeli, to ni zastava, kot se je včasih prodajala, to je ničvreden pleh, ki samo dnar požira ... ja slovnečki, žal je tako, vi kar kupujte
No, lepo, da si priznal, da ti nisi Slovenec. A si potem "od tam dol"?
jaz sem od mojih gor, kle gorenjska pa to, malo mi roke nagajajo, hitro tipkam, drugače pa to je to, če hoč še kaj vedet
Tisti ta dobri in nekaj vredni avtomobili tako ali tako zdrsnejo mimo takšnih licitacij....