Slovenija
14363 ogledov

Država dala milijon, a se ne ve točno, za kaj

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:45 07.februar 2024.

    Kaj pa je za vlado milijon,za uno podrtijo so dali 7,7 milijona,pa pravi odgovorni,a je to kakšen denar,mamo mu

  • Plavi-mil 08:38 07.februar 2024.

    Ta nesposbna ptičja vlada razmetava z denarjem , kot bi rastel na drevju, zadolžujejo se, nobeden jim več ne da kredita, pa so si izmislili državne obveznice, za koga vas vprašam, za NEVLADNE cuzialiste? Včeraj je bil objavljen seznam , ...prikaži več, koliko dobijo ti nevladniki, samo Forbici, veste kdo je to, to je novi čistilec janšistov na RTV greznici je dobil več kot 1 MILJON našega denarja, kot NEVLADNIK, več kot 1 miljon, dobro so ga PREPLAČALI.

  • izy25 12:20 07.februar 2024.

    To je Velenjski lobi(beri SD), sej prej smo znali Zasavčani lepo skrbeti za svoj Rudnik. Ne vem pa kako bo nekdo skrbel za naš rudnik , ki še enkrat ni bil v naši jami, iz pisarne se pa dober sliši ...prikaži več milion, kar seveda raja takoj pobere.

  • andrija 19:49 07.februar 2024.

    spet smo dali šest miljonov za nevladnike pa ne vemo zakaj

  • Avatar Iuckyss
    Iuckyss 07:22 07.februar 2024.

    Ja, kdo se tu dela norca iz bralcev...Povsem jasno je, da so sredstva namenjena sanaciji vdorov in plazov...Me zanima koliko vam za takšne "članke" pade v žep os SDSD...

    • Plavi-mil 08:41 07.februar 2024.

      reglej.ne slepi se

    • Avatar Iuckyss
      Iuckyss 08:46 07.februar 2024.

      Isto sranje kot s tistimi računalniki..Bebavi naslovi v stilu "od 13 000 rač. razdelili 36" in podobne nebuloze...Sedaj je jasno, da jih ne bo niti približno dovolj.....Gre za vztrajno pisanje proti vladi in nič drugega..

    • zdrej 09:19 07.februar 2024.

      Vlada bo vedno kritizirana. Ni druge. To je dejansko naloga sedme sile. Problem pa je nedoslednost in hitenje. Ampak boli, če si vernik, a ne. Dejstvo pa je, da ta vlada ni nič boljša od prejšnje. 13k računalnikov dati v ...prikaži več skladišče je skoraj enako, kot če ta dnar skuriš. Namreč z vsakim dnem izgubljajo vrednost in nekateri verjetno niti ne bodo več pravilno delovali, ko jih bodo razdeljevali. Da ne začnem o obljubah, pa režijskimi stroški te vlade.

    • Avatar Iuckyss
      Iuckyss 09:28 07.februar 2024.

      Bedak...Računalnik pač ne izgublja vrednosti dokler ni dan v pogon, pa še takrat zgolj zaradi baterije.. Ti računalniki se ne bodo preprodajali, da bi izgubljali vrednost, svojim osnovnim namenom pa bodo enako dobro služili tudi čez deset let...In prav dejstvo, ...prikaži več, da so z razdeljevanjem počakali na ustrezen zakon kaže na zrelost te vlade...Da ni debakla kot s tistimi ajfon slušalkami za 5 milijonov pri prejšnji vladi..

    • zdrej 10:20 07.februar 2024.

      Praviš da ne? Računalnik ki stoji, že izgublja zaradi razvoja, ki poteka v tem času. Potem staranje baterije. Vsaka baterija se prazni. Tu je že vsaj 5 mesecev zapakirano v skladišču, koliko je bilo prej? Verjetno sem tudi jaz dobil ...prikaži več tak star prenosnik, saj je baterija po dobrem letu dni bila napihnjena. Samo za odstraniti baterijo. Kaj bo s takimi prenosniki, ko se bo to zgodilo? Obstaja tudi nevarnost požara.

    • Avatar Iuckyss
      Iuckyss 10:25 07.februar 2024.

      Beri prvi stavek mojega zgornjega komentarja...Po potrebi večkrat..

    • zdrej 10:32 07.februar 2024.

      Lahko ga berem, kolikor hočem pa ne pomaga, ker nisi prebral mojega predzadnjega. Baterija že izgublja v skladišču. Doma na mizi imam prenosnik ki ga verjetno zaradi takega razloga ne morem več prodati po pametni ceni. Star tri leta Aja ...prikaži več 12k€ je že izguba zaradi samega plačevanja skladiščenja in raste. Nakup računalnikov na tak način je totalna bedarija. No ena od bedarij te vlade.

    • Avatar Iuckyss
      Iuckyss 10:48 07.februar 2024.

      Resno te vprašam ali se delaš butastega ali si morda obiskoval kakšne posebne programe...V tem primeru se opravičujem..

    • zdrej 11:48 07.februar 2024.

      Vprašam nazaj. A si res tak vernik? Preden bodo to raztalali, bo poteklo še nadaljnega pol leta.

    • Avatar Iuckyss
      Iuckyss 11:57 07.februar 2024.

      So že dodeljeni otrokom iz socialno šibkih družin, kjer dohodek na osebo ne presega 221 evrov, če jih bo kaj ostalo, se bodo prejemniki razširili na drugi dohodkovni razred...Prejšnji zakon tu ni bil definiran in je dobil zadevo tisti, ki ...prikaži več se je prej prijavil, torej po Janšistično, tisti najbolj gobčni in sitni ter požrtni..

    • munja 12:53 07.februar 2024.

      lucky ne delaj se preveč pametnega, ker veš ali pa tudi ne veš, da nisi in ne zagovarjaj velikih barabij i nepremišljenih potez te vlade, vse še niso prišle na dan. Nobena vlada v letih osamosvojitve Slovenije ni delala za ...prikaži več ljudi, pa tudi ta ne. To si priznaj vsaj potihem, če si že na glas nočeš. Ti računalniki bodo zastareli že zelo kmalu in ne se slepit in pisat, da bodo uporabni še čez deset let, ker ne bodo.

    • Avatar Iuckyss
      Iuckyss 13:16 07.februar 2024.

      Banda zarukana onanirate na teh kurčevih računalnikih, ki bodo na koncu ustrezno razdeljeni, medtem, ko je prejšnja vlada takšne vsote pokradla praktično vsak teden ali celo pogosteje, če seštejemo vse skupa...Ste umazani, zarukani drekači, nič drugega..

    • zdrej 19:08 07.februar 2024.

      Če kdo, potem verjetno ti v preteklih letih na več tem. Ampak težko mi boš pariral glede te teme. Kaj pa ta vlada dela? A ni to enako sranje, kot je bilo v prejšnji vladi? ukvarja se s sabo, s ...prikaži večs protesti pardon stavkami, zapravlja denar po čudnih poteh. Posledice poplav je prepočasi ocenjevala in plačevala. Aja verniki tega ne morejo videti teh napak. Se opravičujem in zaključujem debato.

    • sokol7 19:40 07.februar 2024.

      luckyss ti si poden. Bolj zarukan res ne moraš biti. Mislim, da se ti blede od SDS

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.