Če gre fb v maloro, mi bo žal predvsem za moje "prijatelje", ki jih sicer poznam tudi v živo, a mi ne dajo drugega kontakta kot fb. Ok, bom pa našel nove prijatelje.
čisto enostavno..tako ko v starih časih,kjer je volja je tudi pot...recimo žurnal še dela regional tudi,stacionarni telefoni tudi..dovolj je da se par ljudi med sabo pokliče in vsak pove naprej drugim,tej drugi tretjim itd
Če crkne internet ali pa mrknejo družbena omrežja je skoraj enakih razsežnosti kot konec sveta. Groza! Kaj bomo pa zdaj?
Fejst za Bruhat.
Hojsova mama ga je ugasnila, ker se pregrdo govori o njenem sončku! 😂🙂
Klaus Schwab je ukazal. Saj je to napovedal.
Samo 🐑🐑🐑 so izgubljene brez svojega gospodarja in Nore24tv. Normalni ljudje se znajdejo tako ali drugače.
Naj bojo v ''karanteni'' vsaj en teden.
po moje je ena blondinka pritisnila gumb blokiraj- VSE..
Če gre fb v maloro, mi bo žal predvsem za moje "prijatelje", ki jih sicer poznam tudi v živo, a mi ne dajo drugega kontakta kot fb. Ok, bom pa našel nove prijatelje.
Panika! Od kje bojo pa zdj antivaxerji pobiral informacije?!?
čisto enostavno..tako ko v starih časih,kjer je volja je tudi pot...recimo žurnal še dela regional tudi,stacionarni telefoni tudi..dovolj je da se par ljudi med sabo pokliče in vsak pove naprej drugim,tej drugi tretjim itd
Tko ja! Tko se taprava znanost dela!
krnekina12 bo ostal brez znanosti, od kje bo črpal argumente, problemi ga čakajo v vsakem primeru.