Magazin /magazin/vip
27130 ogledov

Drugo leto bo 60, postava znane Slovenke pa kot pri 20!

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jezero 09:25 04.februar 2024.

Prava Prekmurka.

• jan631 14:23 04.februar 2024.

Ženska izgleda primerno svojim letom, in nič več. Drugače pa si stare babe rade dajejo komplimente, da se tolažijo. Ravno to počne avtorica tega članka.

lopov 14:19 04.februar 2024.

Keri ma tako slab vid ... ali ne loči med starim in mladim... al še oring babe ni videl .... to isto kot bi rekel da fičo zarjavet po 50 letih zleda ko kot ferari....

Garancija 11:22 04.februar 2024.

Smešno

Mehičanka76 01:10 05.februar 2024.

Glede na to koliko vlaga vase bi človek rekel, da ni noben presežek. Pač dobro je ohranjena. Denarja ima dovolj, da si lahko privošči tretmaje za pomlajevanje, v svojem delu uživa in to je to, če bi delala v proizvodnji ...prikaži več od petka do svetka imela skrbi zaradi eksistence,..., ji noben lepotni tretma ne bi pomagal.

• Pierre 12:32 04.februar 2024.

Če je to postava kot pri 20h sem jaz papež...

• Nevica 14:57 04.februar 2024.

Imaš prav, drži se precej bolje od povprečne 20 letnice, ki je v Slovenij pogosto precej zašpehana in zanemarjena in stlačena v zanikrne kavbojke, ker na vseh vogalih špeh visi čez rob. Včasih so mlade ženske veliko bolj skrbele za ...prikaži več dober in zdrav izgled, sedaj so nekatere kot sem opisala, druge zapadajo v nasprotne skrjnosti in so pri dvajsetih že čisto plastiče in imajo račje kljune od filerjev in otrpel obraz, nepremično oprsje in vsega skupaj 20 kg kosti. Za večino velja, da nimajo okusa.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.