Resnično žalostno in poden, da Špelca išče pozornost in članke v medijih na račun maminega življenja!!! Ji res ne privoščim (nikomur), ampak ko bo enkrat ostala brez staršev bo mogoče dojela, da je tole "prodajanje" po medijih brez vrednosti.
Sicer se ne zaveda, ampak ko se je slikala z mamo, si je naredila medvedjo uslugo, ker boso še tisti redki potencijalni samci videli tole sliko bodo rekli aha tkole bo to zgledalo čez 15 let, Hvala ampak ne HVALA… ...prikaži več in adijo dobro siturani samci ali sponzorji. Mami pa je verjetno ratalo malo slabo od vročine, no samo da ji ni blu hujšega.
Zdravo, Sem gospa Bedet, pošiljam ponudbo za posojilo med posamezniki, ki vam omogoča, da brez skrbi uresničite svoje sanje. Če potrebujete nujno denar, mi prosim odgovorite, da vam lahko dam svojo ponudbo. Moja obrestna mera je 2% in pokriva celotno… ...prikaži večtno posojilo.
Moj e-poštni naslov: bedetfinance01@gmail.com
Dober dan tebi.
Prisrčno.
Jaz rabim miljonček. Denarja je malo, sanje pa ogromne. Mi lahko prosim pomagate gospa Bedet? Pa ni mi treba nakazati na TRR, na roke bo kar OK. Se dobiva lahko na kavi kje v BTC? Pridem s kombijem po denar,
Dejte nehat pisat o teh bednih osebkih, nikogar ne zanimajo.😕😎
Glavno,da so Grošljeve....
sam res
Drama a je bla igra Machbeth??Za slikanje jošk je pa najdla čas in pustila mat umirat?
PADAM V KOMO JOJOJO
Resnično žalostno in poden, da Špelca išče pozornost in članke v medijih na račun maminega življenja!!! Ji res ne privoščim (nikomur), ampak ko bo enkrat ostala brez staršev bo mogoče dojela, da je tole "prodajanje" po medijih brez vrednosti.
Tudi ona je dobro ujahana kobila.
Pptrebujem pa ne odgovarjas na mail...
Sicer se ne zaveda, ampak ko se je slikala z mamo, si je naredila medvedjo uslugo, ker boso še tisti redki potencijalni samci videli tole sliko bodo rekli aha tkole bo to zgledalo čez 15 let, Hvala ampak ne HVALA… ...prikaži več in adijo dobro siturani samci ali sponzorji. Mami pa je verjetno ratalo malo slabo od vročine, no samo da ji ni blu hujšega.
Zurnal ste podn od podna a vam placa,da skoz pisete o njej prav posiljujete narod s svojimi clanki,a znate se o kom drugem pisat?
A ste Slovenci res tako cepljeni na zemljepis , da se daste na pol mrtvi prepeljati iz Bešanije v Pulo - 70km namesto v Izolo !
Ti dve pa zgledata čisto zadrogirani. Lahko pokažete kaj bolj pametnega in sproščujočega?
Zdravo, Sem gospa Bedet, pošiljam ponudbo za posojilo med posamezniki, ki vam omogoča, da brez skrbi uresničite svoje sanje. Če potrebujete nujno denar, mi prosim odgovorite, da vam lahko dam svojo ponudbo. Moja obrestna mera je 2% in pokriva celotno… ...prikaži večtno posojilo. Moj e-poštni naslov: bedetfinance01@gmail.com Dober dan tebi. Prisrčno.
Rabim 100.000 eur imam dobro garancijo, sem brez premozenja in prejemam socijalno p0moc, podpisem vse kar si zaželis
Jaz rabim miljonček. Denarja je malo, sanje pa ogromne. Mi lahko prosim pomagate gospa Bedet? Pa ni mi treba nakazati na TRR, na roke bo kar OK. Se dobiva lahko na kavi kje v BTC? Pridem s kombijem po denar,
Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun