kaj se zaletavate v fanta, to je njegovo, pošteno zaslužil in še kdo na njegov račun, pošteno plača in to je to... kurvina fovšija - zdraharska novinarska----
JANKOVIČEV...,GOLOBOVIH: URŠK;NEMCEV:MESEČNIKOV: ITD SE PA NE DOTIKATE SERONJE....
Razkošje gor al dol... Še vedno stalno nosi razočaran ksiht in pogled v tla. Nenehno pod pritiskom trenerja, soigralcev, javnosti.... Razkošje je iti sproščen v gozd na sprehod in se veseliti vsakega koraka, ptičjega petja, lepot narave....
Luka ve kaj dela.
Naj uživa, ni edini v svetu. Končno eden najuspešnejši športnik Slovenije. Želim, da bi bila tudi naša Urška tako uspešna. Brez uspehov se vozi na naš račun na koncert na Dunaj, tudi Afrika ji ni tuja.
Kaj se vtikate v Luko, ki je vse zaslužil z garanjem. Povejte raje, koliko po nepotrebnem zapravi vlada, ki se obnaša, kot da ima nekaj sto milijard na računu!!
kaj se zaletavate v fanta, to je njegovo, pošteno zaslužil in še kdo na njegov račun, pošteno plača in to je to... kurvina fovšija - zdraharska novinarska---- JANKOVIČEV...,GOLOBOVIH: URŠK;NEMCEV:MESEČNIKOV: ITD SE PA NE DOTIKATE SERONJE....
Člane drugih strank si pozabil !!!!!
Razkošje gor al dol... Še vedno stalno nosi razočaran ksiht in pogled v tla. Nenehno pod pritiskom trenerja, soigralcev, javnosti.... Razkošje je iti sproščen v gozd na sprehod in se veseliti vsakega koraka, ptičjega petja, lepot narave....
Ti kar ostani v tvoji gosci, pa praprot ne pozabi uporabiti, vsaj predno si zapres hlace…
Vsak cent je krvavo zaslužil in si lahko privošči nekaj udobja.
Ali naj špara za naslednike? Sedi na kupu denarja in šteje? Ilka je pred katastofalnim letom najela privat letalo v Ameriko, pa še milijona ni imela!
Tipična slovenska fousija!
Luka ve kaj dela. Naj uživa, ni edini v svetu. Končno eden najuspešnejši športnik Slovenije. Želim, da bi bila tudi naša Urška tako uspešna. Brez uspehov se vozi na naš račun na koncert na Dunaj, tudi Afrika ji ni tuja.
Kaj se vtikate v Luko, ki je vse zaslužil z garanjem. Povejte raje, koliko po nepotrebnem zapravi vlada, ki se obnaša, kot da ima nekaj sto milijard na računu!!
boli me k....c za to ovco
S denarjem za najem bi bili poplačani vsi moji krediti in še bi mi ostalo za en dober avto. Aleluja.
Ne jamraj, „jaz moram tudi imeti kot sosed“ je sport z tezkimi poskodbami!