To pa je...... Ko te registrira MJ.....Luka upam, da je prenesel čarovnijo šampionskih porstanov nate. Sam še težo in formo zrihtat na nivo Jamesa. James lahko igra pri 37 tako, ker vsako leto vloži 2 mio dolarjev v svojo pripravo.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
To pa je...... Ko te registrira MJ.....Luka upam, da je prenesel čarovnijo šampionskih porstanov nate. Sam še težo in formo zrihtat na nivo Jamesa. James lahko igra pri 37 tako, ker vsako leto vloži 2 mio dolarjev v svojo pripravo.
Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Obsedeni z Donćićem. Pol naslovne strani samo o tem preplačanem "atletu".
Poznam portal, kjer so cerkvene ovce obsedene s skrajnim komunistom...A ni to noro ?! ;))
Doncic je otrokom na pediatricni kliniki polepsal dan, kaj si pa ti sds ovca naredil??
Še dobro, da faušija ne gori bi drugače bila zemlja že zdavnaj 2 sonce. Skeptik spakirj kufre pa naredi nekaj iz sebe ne da si navoščljiv drugim!
Vprašaj Jordana, če pozna ovčjega pastirja z šiptarskim doktoratom?