Svet
3002 ogledov

Donald Trump in Vladimir Putin v torek o tem, kaj bosta vzela Ukrajini

Komentarjev 69
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    NickMason 07:32 17.marec 2025.

Nihče se ne sekira o umrlih in ki še bodo ,ampak samo kaj bo kdo dobil,čist po ameriško prvo denar potem pa vse ostalo.

• 4krogci 07:56 17.marec 2025.

V vsaki vojni je to…isto blo za naso osamosvojitev, iszo blo na balkanu,… ampak ja vse se vrti o temu kaj kdo dobi!

NickMason 17:12 17.marec 2025.

Pri nas smo pa lopovom državo naredili,žal se nihče razen tarnanja ne zmrda danes,ena in ta iste se voli,ne vem koliko časa misli folk držat glavo v pesku.

• 4krogci 07:58 17.marec 2025.

Cakte kako se zdej pogovarjajo o miru, delitvi premozenja,zakljucku vojne, ko pa Kokainko ves cas ploza da zmaguje in bo odamosvojil vsaj se Rusijo, ce ne celo S. Koreje in Kitajske??!!!?

• Idioti 13:14 17.marec 2025.

UA jevcem ni jasno , da so Rusi že cel čas na 90 km od KIEVA medtem ko se UA vojska bori 300km pred Kievom ,pa ti zastop situacijo. Če bo prišlo do končnega uničejočega napada za kapitulacijo UA bo ...prikaži več prišel ravno s tega področja . Zato si zapomnite ime mesta ČERNIGOV ki ga zelo lahko Rusi dosežejo v 3 dneh in so na 75km od KIEVA.

• Idioti 12:45 17.marec 2025.

Moram v tole raspravo vključiti dejstvo ki ga pozabljate, da je vse kar se v UA počne od 2014 , najtesneje povezano z nacistično ideologijo III.Rajha od elem. , ki so bili tudi v 2.sv. vojni na strani SSovcev in ...prikaži večn se borili proti zaveznikom 4 miljone. To stanje zavesti se ne more drugače popraviti , kot z istimi postopki, ki so v 3. Rajhu naredili red! Tudi če se bo UA delila na pol, bodo ti elementi še zmeraj tako močni, da bo samo vprašanje časa, kdaj bodo spet napadli RF. Rus pa ni več naiven

• Idioti 12:52 17.marec 2025.

In je zato edino možno , da pol UA od Dnjepra na vzhod postane Rusija , UA brezpogojno kapitulira in Rusi v naslednjih 20 letih naredijo iz te polovice zopet normalno državo ! To je polovica dila in če ne ...prikaži veče uspe , bo nadaljevanje z Ruskimi atomskimi raketami 90 km od Miamija . Tu je pa za trgovanje kot vidimo Panama , pa Kanada pa Grenland . Mogoče bo prav Grenland tisti , ki ga bodo Rusi branili v trgovin za Dansko . Kako se vse obrača , bogi Danci !

• Idioti 12:59 17.marec 2025.

Če Rus vrne nazaj svojih 6 milj. UA ima samo še 20milj. živečih v UA , pa ih bo še manj do takrat na volitvah , pomeni , da že imajo 33% političnega vpliva v UA , Ni vrag , ...prikaži več , da ne bodo našli še 17% tistih , ki se jim je sedanja banda priskutila , če ne že naredila iz njih reveže !

• bobubob 11:41 17.marec 2025.

Ukrajinci so pač igrali na napačne karte in povsem logično je, da so izgubili. Mi, ki smo držali vrečo, pa bomo prav tako plačali za svoje pišmeuharstvo. Je tu kaj nenavadnega? Edino morda to, da jih je še vedno preveč, ...prikaži večč, ki menijo da je letalo podrlo dvojčka, da je 'virus preskočil', da je potrebno Rusijo uničiti - in podobne svinjarije jedrno odgovornih 'mislecev'.

• Idioti 12:17 17.marec 2025.

Kar se tiče dvojčkov . Vzletiš z JFK steza 31 , zaviješ po odlepljenju s tal 7° levo in na višino 700 fitov . Pa ga imaš enega ali drugega , let traja pa manj 3 minute in te nobedel ...prikaži več lovec ali PA ne more ustaviti v nameri ! Kako vem ? Kaj misliš , da sem delal , ko sem se naveličal samih letov. ! Prvič sem jih pičil z MS FS 2000 . Enako je s nebotičnikom v Chicagu , ki je zraven aerodroma , ki mi je bil dolgo časa domicilni aerodrom dokler ga niso podrli

• bobubob 17:24 17.marec 2025.

Treba je pogledati gozd, ne šteti listja. Če govorimo o lovcih, kako dolgo so lovili onega 'izgubljenega'? Dvojčki? Morda prideš hitro do njiju, z letalom pa pač težko pogledaš skozi. Letalo ni tank. Poleg tega je vsakemu osnovnošolcu jasno, da ...prikaži več se stavba ne zruši sama vase, če nanjo deluje neka sila iz določene strani. Zakaj potem sploh najemati specialni rušilni servis, če želiš podreti nek ušiv in precej nižji dimnik sredi naselja? Pospešek zrušitve? Pa tretja stavba, eh....

• leonardo 08:07 17.marec 2025.

Že po naslovu se vidi kam pelje naše novinarstvo. Sploh jih ne berem več, ker vedno nekaj napihujejo in izkrivljajo resnico.

• Idioti 11:52 17.marec 2025.

Če nisi seznanjen z dejstvi , ne moreš grajati naslov , ki je pač točen dogodku !

• Idioti 11:51 17.marec 2025.

KONČNO EN PRAVILEN NASLOV !!!!!!! Vsaka čast , popravljate se !

• atamama 13:00 17.marec 2025.

Počakajmo na torek, kajti ni nujno da ga bomo dočakali. GB in F bi verjetno lahko zasolirali s svojimi vojaki, kot je poslušati njih vodilnih politikov govorjenje. Ali to pomeni navkljub napadu aktivacija 5.člena bomo videli. Verjetno pa ne bo ...prikaži večo v primeru teh neumnosti problemov z izvozom francoskih vin in carinami desetletje ali več....

• Idioti 15:37 17.marec 2025.

S tujim Q pardon s Tujsko legijo je lahko strašit . Čak , ko jih Rusi pobijejo , kje bodo dobiil vojake . GB se pa hoče vrniti na politično karto sveta , samo se zgleda še ne zavedajo, da ...prikaži veča so odjebal za vse večne čase !

• jezero 06:56 18.marec 2025.

Ksreči EU še vedno zbira 40 milijard za nakup orožja za UA.

• Idioti 11:37 18.marec 2025.

Vse se mislim , da bo tole le predJalta dveh in ne več treh .Putin ima vse karte v žepu , kakor tudi najvažnejšo in najmočnejšo , ki jo bo sigurno zaigral in ta je NEMEŠANJE v Kanado , Grenlandijo ...prikaži večo in Panamo , pa še kam . Ukraina je tu zadnja stvar , ker si jo bo Putin priigral, ko bo Trumpu položil FLEŠ ROYAL na mizo ! Angleži bodo znoreli , kajti stvar bo urejena brez njihovega MEŠANJA DREKA .EU boljš da si tih , ker se ne ve do kam bo delitev vpliva v Evropi šla .Trump vas bo pustil po vodi

• Idioti 12:17 18.marec 2025.

ŽURNAL @@ Dejte tegale bolnika @ Jerneja 65 @, ki se je v Polju dokopal interneta , zbrisat iz članstva komentatorjev , ker se z neozdravljivimi pacienti ne želim obkladati z diagnozami s področja psihiatrije ! Pa zgleda , da ne samo jaz !!

• jakec1575 10:05 17.marec 2025.

Prvo popovi, onda topovi, a na kraju lopovi. Mantra vsake vojne.

• jakec1575 10:00 17.marec 2025.

Prisli smo v novi svet, kjer nihce ni vec varen. Stara povelja in pogodbe so pohojene. Smo v eri nove delitve ozemelj. Za majhne narode pogubno obdobje. 3 leta nazaj sem pisal tu, da gre za resurse in nic drugega. ...prikaži več vera, zgodovina sta opij in za mobilizacijo v vojno. Rusi so vedno radi umirali za velike zgodbe. Tam eno zivljenje ne pomeni kaj dosti. Ukrajinci so ocitno zrasli iz tega ven in jih je 8 mio raje pobegnilo. Kdor se ne bori za domovino, jo zgubi. Kurdi so zacudeni!!

• Idioti 12:07 17.marec 2025.

Rusom tu ne gre za resurse , kajti ne bi radirali vsega kar štrli iz zemlje , Oni uničejejo še UA svoje tanke , ki so obtičali na bojišču s strganimi gosenicami , namesto , da bi jih najprej pazili ...prikaži več , da ne pridejo UA popravit in jih kasneje ko osvojijo teren zaplenili . Po nepotrebnem so uničili vsaj za oklepno divizijo vozil . Komisarja za gospodarstvo , pa enote nimajo seboj , tako da ravnajo fabrke in zgradbe , kot da ne bodo čez 7 dni njihove . ZDA je pa do gnarja in nič drugega .

• Kmodri_ 20:24 17.marec 2025.

Dump in Putler se gresta igrico Zemljo krast - na svetovnem nivoju! Pacienta...! Samo povem...

• rd2dmk2 09:56 17.marec 2025.

takole bi vas spomnil. trump teži kanadi, ker je par turistov prineslo mal droge v USA. in zakaj ne teži italiji ker mu italijanska mafija prinaša v USA drogo, ponarejeno olivno olje in vino, zakaj se ne sparvi nad putina ...prikaži več in njegovo rusko mafijo, ki šari po USA. ampak se pa spravlja nad panamo ker hoče kasirat od prekopa. naj mu slučajno melanija ne omeni da obstaja še en kanal pa bo še tega hotel in potem ne bo nič od riviere. upajmo da bo knasovka tiho in ne bo omenila golfa na Bledu.

• jakec1575 10:21 17.marec 2025.

moramo pa vedeti, da je tudi ruska ekonomija zdesetkana in vojska utrujena. trenutni izkaz moci je blef, potemkinova vas. za boljsa pogajalska izhodisca. ameri so pa dosegli svoje. rusija se bo pobirala vsaj 10 let. tudi sssr je pred razpadom ...prikaži več zgledala mocna sila. a so v obrambo dajali 45% bdpja. od tankov ne mores zivet. ukraincem ni uspelo odditi iz krempljev ruske mentalitete.

• Idioti 12:27 17.marec 2025.

Ti si očitno slep in gluh . RF v EU izvaža 10 % več naftnih derivatov , kot jih je predc vojno . RF pokriva potrebe Kitajske po plinu , kakor tudi Indije . Država ki naredi an leto mirno ...prikaži večo 250 težkih tankov in številčno z njimi tudi vse lahke oklopnike ~ 500 , nikakor ne more biti v finančnih težavah. Pitje Coca Cole in jedenje Mc Qurca pa ni noben življenski presežek . kakor tudi ne vožnja EU avta !

• Jernej65 08:41 17.marec 2025.

Bebavega Trampa in morilskega Putlerja zanima samo ukrajinsko ozemlje in delitev virov, ki jih premore Ukrajina. Za mrtve Ruse in Ukrajince se morilskemu Putlerju jebe, Trampa zanima samo bogastvo Ukrajine. Takšen je današnji svet. Nobeden več ne spoštuje mednarodnih pravil, ...prikaži več velja samo zakon močnejšega. In to Putinovo agresijo, bo na koncu plačala Ukrajina, Putin bo pa nagrajen celo od norega Trampa. Svet gre v maloro.

Andrej42 09:11 17.marec 2025.

IQ20 - ti že popuščajo živci, ker bo Ukrajina kapitulirala? .. Jaz že odpiram šampanjec, ti pa kar jokaj za svojimi ukro-nacisti.

• Jernej65 09:22 17.marec 2025.

IQdebil Andrej42 , ti kar odpiraj šampanjec. Morilski Putler in Tramp se bosta oba zapisala v zgodovino, prvi kot največji morilec sodobnega časa, drugi kot največji bebec in grobar Amerike. Zaradi takšnih norcev ljudje umirajo, debili tvojega kova pa slavijo.

• leonardo 11:05 17.marec 2025.

Jernej, svet gre v maloro? Zaradi nacijev, ki jih morajo pospraviti, pa ne samo v Ukrajini, če nočejo, da bi svet res šel v maloto, lahko zremo v lepši svet. Si pozabil kaj so naciji počeli. Gotovo si premlad. V ...prikaži več Ukrajini nosijo k spomenikom nacistov cvetje in vedno več jih je. Kdo je potem morilec?

Slayer 11:26 17.marec 2025.

Njemu njegov IQ20 ne dovoli logičnega razmišljanja!!!

• Jernej65 11:57 17.marec 2025.

Leonardo, svet gre v maloro zaradi nacijev kot so morilski Putler, bebavi Tramp, Netanjahu..., ki ne spoštujejo nobenih mednarodnih pravil, silijo na območja suverenih držav, zlorabljajo svojo vojaško moč, zasužnjujejo manjše narode, se obnašajo po lastnih pravilih... Svet gre v ...prikaži več maloro zaradi takšnih kot si ti. Sem dovolj star, da sem dal skozi Jugo. Tudi pri nas imaš veliko takšnih, ki na nacistične grobove nosijo cvetje, ne sprenevedaj se. Nacizem je v vzponu, vendar ne v Ukrajini.

• Idioti 12:34 17.marec 2025.

KJernejček @ Sam mimogrede na znanje da RF in UA nimata nobenega akta o medsebojnem priznanju meja , kar pomeni , da je lahko del UA Ruski ali pa del RF od UA . No v tem primeru je odločilo ...prikaži več 6 milj. Rusov na svoji zemlji !

• Jernej65 12:41 17.marec 2025.

Idioti kaj bluziš, Rusija je po razpadu Sovjetske zveze priznala suverenost Ukrajine in ji celo jamčila varnost v zameno, da je predala jedersko orožje Rusiji. V zameno jo je morilski Putler napadel. Da morilski Putler ni imel namena samo ščititi ...prikaži več Rusov v Ukrajini, je bilo razvidno iz tega, da je najprej vse svoje sile usmeril na Kijev. Ko je tam pogrnil na celi črti, si je zadal druge, nekoliko manjše cilje. Ščitenje Rusov na način, da žrtvuješ milijon Rusov, je sposoben samo bolan Putlerjev um.

Slayer 12:44 17.marec 2025.

Tvoj UM je zelo bolan!!!

• Jernej65 12:49 17.marec 2025.

Kaj je IQbebček, a ne boš jockal, ker se ti je elektrika podražila, pa mleko je šlo gor. A bo tvoj "nadnaraven IQ bebčka" zmogel. A ne bi raje skrbel za svoje usrano gnezdo.

Slayer 13:27 17.marec 2025.

Samo potrjuješ mojo tezo o tvojem omejenem IQ!!! Hvala ti za to.

• Idioti 15:49 17.marec 2025.

Govoriti v mikrofon in dajati izjave je eno PODPISAN PAPIR od obeh skupščin pa nekaj drugega . Jamčena je varnost UA vendar je ta prešla v NEVARNOST za Ruse v UA . Če ne veš kako je z ozemlji stvar ...prikaži več potekala , pa se nauč al pa ne seri s floskulami . Ukraini je Glavni stožer RHrvaške naredil načrt podoben Oluji , da prežene 6 milj Rusov z njihove zemlje . Vse UA čete so bile za napad vkopane mal jih je najprej zmotil Putin z manevri na meji in preprečil z napadom 14 dnii prej

• Idioti 15:57 17.marec 2025.

Z napadom na KIEV je želel UA generale in vojsko spodbuditi , da naredijo vojni puč, vendar se generali niso upali, ker je bilo preveč nelegalnih enot zunaj sistema in komande UA vojske . SS enote in ostalie drhali , ...prikaži več , ki je bila strankarska paravojska je bilo pa preveč , da bi ob podpori Rusov , puč uspel . Tu je zajebala Ruska obveščevalna služba , ki je dala napačne podatke o moči enih in drugih . Za kaj se je šlo ,pa poglej ČSSR 1968 , Mađarsko 1956 in Poljsko z pučem generala Jaruzelskega .

• Idioti 16:03 17.marec 2025.

Jernej @ Praviš da si zadosti star , da veš kako je blo včasih . Jaz ti pa povem , da si premal star , kajti če bi bil zadosti , ne bi pisal pizdarij . Ma da mi je ...prikaži več vedet od kje jih vlečeš iz katerih zg. knjig ? Ti to mal po svojih besedah , mal se mi pa zdi tudi , da ti pridejo samo na uho , medtem ko se plaziš po kolenih mim oltarja ! Vidiš jaz sem pa sam svoj !

• Jernej65 17:18 17.marec 2025.

Idioti, no prosim izpljuni kaj od tega ne drži, kar sem napisal. Neverjetno koliko rusofilskih kretenov in trolov je tu gor. Če človek ne bi živel v realnem življenju, bi si mislil, da so res vsi takšni bedaki. Na srečo ...prikaži več imate rusofilski bebci samo tu gor svoj virtualni svet, v katerem se imate za bogove. V resničnem življenju si ne upate na glas izražati svojih bedarij, ker vas nikjer ne zaznavam. Ste tiho kot cucki, nikjer vas ni bebci, nobeden vas ne sliši kako lajate.

• Jernej65 17:20 17.marec 2025.

Na volitvah vas bo zastopal bebavi Kordiš in takrat se boste lahko ponovno prešteli. Pri zadnjem štetju vas je bilo okrog 2%. Pa še to večinoma Srbini. Ajd da vas vidim rusobanda.

MS 18:08 17.marec 2025.

To je politika dveh psihopatskih predatorjev! Putin si bo odrezal in prisvojil dobršen del ozemlja suverene države Ukrajine, Trump si bo prisvojil Ukrajinsko rudno bogatstvo redkih kovin! Pa še kaj si bosta delila! To so pogoji za mir po njihovo! ...prikaži več In to gnusno raboto dveh psihopatov podpirata kretena Slayer in dani5!

MS 18:18 17.marec 2025.

In to še ni vse! Oba kretena napadeni suvereni državi Ukrajini odrekata pravico do obrambe! Oba sta strahopetne pičkice ki trdita da je okupatorju treba takoj poklekniti! To so v drugi svetovni vojni storili domobranci in pod vodstvom klera in ...prikaži več Rupnika prisegli Hitlerju! Za ta2 ni mogoče izklučiti domnevo da sta potomca gnusnih domobranskih izdajalcev!

Slayer 19:15 17.marec 2025.

Evo ga,še drugi IQ20 se je prislinil!!!

• Idioti 11:47 18.marec 2025.

Jernej @@@ Jaz sem bil v vojni , kako naj rečem "dopisnik" na sovražnem ozemlju . Ne me porivat ne na levo ne na desno , kajti ravnam se samo po dejanjih enih in drugih ter predvidevanja naslednjih korakov enih ...prikaži več , bolj Rusov ,manj UA , ker morajo slednji sedaj bežati Kam bežijo me ne briga , kam pa Rus , kako in s kakšnim uspehom prodira me pa "strokovno " zanima. Vse kar sem pa uganil o ex SFRJ sem ti pa že prej napisal .Zato si Rusofilstvo zatakni za Q ,res pa je da sem Slovan in mal Avstrijca

• Jernej65 11:50 18.marec 2025.

Idioti, in nisi Slovenec, zato pa nabijaš po Srbsko. Srbini bi Putlerju rit polizali, po drugi strani pa prejemali denar od EU. Dvoličneži, da jim ni enakih.

• Idioti 11:54 18.marec 2025.

Kaj si pa ti nasral , je tvoj problem , jaz sem te hotel samo opozoriti , da ne veš zakaj je prišlo do prvega napada na Kiev . Upajmo da si se informiral glede dogodkov , ki sem ti ...prikaži več jih navedel in da sedaj veš , čeprav mislim , da si prevelik kretenoid , da bi prebavil zgodovinska dejstva , No pa še eno stvar poglej pod naslovom "RDEČI ORKESTER" , ki obrazloži tudi zakaj puč v UA ni uspel kot ni tudi v Rajhu !

• Jernej65 12:07 18.marec 2025.

Idioti, do napada na Kijev je prišlo, ker se je morilskemu Putlerju zahotelo ukrajinskega ozemlja in rušenja legalne ukrajinske oblasti. Če bi vsi na svetu tako reševali probleme, bi bil vsesplošni kaos. Vendar Rusija si po tvoje to lahko dovoli, ...prikaži več ker je pač nekaj več, a ne. Ne bluzi, da je večina Evropejcev kretenoidov, ker to ste nedvomno rusofilski bedaki, ki slavite morijo morilskega Putlerja in ste v veliki manjšini. Ne ti meni o kretenoidih, poglej se v ogledalo in uzrl boš fris kretenoida.

• Idioti 12:09 18.marec 2025.

KRETEN OD jerneja .@ Ja bil sem " dopisnik " na Srbski strani , med Četniki , ki jih v živo ni videl NOBEDEN od OSAMOSVOJITELJEV in me je tega mal sram , vendar je tako moralo biti , tolk ...prikaži večk sram , da nisem iskal nobenih priznan in benificij . Za spomin imam pa samo PTS . I ne vrijeđaj popišanko !

• Jernej65 12:17 18.marec 2025.

Idioti, no pol se pa spucaj v Srbijo, in ne soli pamet nam Slovencem, ker nikoli ne bomo priznali okupacije Ukrajinskih ozemelj s strani morilskega Putlerja. Enih par rusofilskih bedakov, ki vpijete na tem portalu, ne bo spremenilo večinskega mnenja ...prikaži več Slovencev, da je Putin morilec, agresor, diktator in bi ga bilo potrebno obesiti na drevo, pika. Priznavaš, da si bil nekoč na napačni strani. Tudi tokrat si na napačni strani.

Slayer 14:10 18.marec 2025.

Dej Retard,spel se že 1x s temi tvojimi primitivnimi zapisi,samo dokazuješ svoj nizek IQ!!!

MS 14:29 18.marec 2025.

Kreten Slayer je usrana strahopetna pičkica ki trdi da je okupatorju treba takoj poklekniti! Kreten Slayer oporeka suvereni državi Ukrajini pravico braniti celovitost svijega ozemlja in življenja nedolžnih ukrajinskih otrok starcev in žena! Naslaja se nad Ruskim raketiranjem civilnih naselij ...prikaži večj bolnic šol in vrtcev! Enak psihopat je kot njgov idol zločinec Putin!

• Idioti 17:51 18.marec 2025.

Jernej 65 @ Ti si stvarno KRETENOID . Kaj a ti naj narišem, kaj sem bil , ker ti v svoji zariplosti sploh nisi sposoben dojeti , kaj je napisano in kaj prečitaš ! Pa svojo kurbo domobransko ki te ...prikaži več te je rodila pošliljaj v Srbijo . Zakaj me ne pošljaš v Avstrijo , saj imam pravico , kot pripadnik njihove manjšine na takojšnje državljanstvo in stalno bivanje . Končala sva !

Slayer 19:18 18.marec 2025.

Von Lajdra je vojna huskačinja. Se bo ona,. se bodo njeni iz vrste borili. Se bodo njihovi. Ne bodo. Navadna raja bo morala trpeti prevelike apetite elite. Naj raje sedejo za mizo in se pogovorijo kot odrasle osebe, ki zastopajo ...prikaži več mejo normale in diplomacije. Zgodilo se bo prav tisto, umrli bodo mladi fantje, velike škode bodo bile. Naj jo nekdo zamenja, potrebujemo nekoga ki ne hujska za ampak proti VOJNI!!!!

• Jernej65 22:53 18.marec 2025.

Idioti, bolje da končaš, sam si priznal, da si že pred leti popolnoma zabluzil, pusti nas Slovence pri miru.

Slayer 06:34 19.marec 2025.

Če si ti cvet Slovenstva, potem nam samo še bog lahko pomaga!!!

Slayer 19:43 19.marec 2025.

Preden se je začela 1. in 2. SV je bil isti scenarij. vse države so se oboroževale in prišlo je do vojne. Kdo si danes želi vojne? Samo rusofobi in razni vojni hujskači. Kako gre vse v napačno smer, pove ...prikaži več dejstvo, da je nemška stranka Zeleni postala največja vojna hujskičica. Stranka, ki je včasih zagovarjala nenasilje in je bila njena primarna naloga očuvati ekosistem je zdaj vse prej kot to. Od Zelene je ostala le zelena vojaška barva.

MS 09:53 20.marec 2025.

Slayer, dani5 vajini insuficientni iq ne more dojeti da je Putin zločinec ki pobija otroke starce žene v drugi suvereni državi! Ne more dojeti da se ta psihopat ne bo ustavil dokler ne doseže svoje bolane ideje o vzpostavitvi velikega ...prikaži več ruskega cesarstva! Ustaviti ga je treba drugače bo vsa Evropa plesala Kazačok pod njegovo taktirko! Obramba pred agresijo in okupacijo je častno dejanje in dolžnost! Seveda obstajajo tudi izdajalci ki zagovarjajo strahopetno predajo

MS 09:55 20.marec 2025.

Kreten Slayer je ta usrana strahopetna pičkica ki trdi da je okupatorju treba takoj poklekniti! Kreten Slayer oporeka suvereni državi Ukrajini pravico braniti celovitost svijega ozemlja in življenja nedolžnih ukrajinskih otrok starcev in žena! Naslaja se nad Ruskim raketiranjem civilnih ...prikaži več naselij bolnic šol in vrtcev! Enak psihopat je kot njgov idol zločinec Putin!!!

Slayer 12:13 20.marec 2025.

Ti itak dlje kot do naslednjega ovinka ne vidiš naprej!!!

MS 13:17 20.marec 2025.

Tipično za psihične bolnike v terminalni fazi je da vidijo tudi za ovinki! Njihova Klinična diagnoza glasi: Blodnje z halucinacijami!

Slayer 13:43 20.marec 2025.

Ej krele, s halicunacijam in ne z halicunacijam!!!

MS 16:49 20.marec 2025.

Slayer daj poglej za četrti ovinek mogoče je tam tvoj idol Putin pa mu ga pušni!

Slayer 19:33 20.marec 2025.

Sem ti že rekel 1x,zmenita se z IQ20,pa se gazita do onemoglosti,fegeta retardirana,pa še zabita do konca!!!

MS 08:58 21.marec 2025.

Ponovno: Kreten Slayer je usrana strahopetna pičkica ki trdi da je okupatorju treba takoj poklekniti! Kreten Slayer oporeka suvereni državi Ukrajini pravico braniti celovitost svojega ozemlja in življenja nedolžnih ukrajinskih otrok starcev in žena! Naslaja se nad Ruskim raketiranjem civilnih ...prikaži več naselij bolnic šol in vrtcev! Enak psihopat je kot njgov idol zločinec Putin!!!

Slayer 09:29 21.marec 2025.

Pičkica,kdo je takoj pokleknil ob kovidu,TI pičkica,kdo je pokleknil pred zelenim in mu nastavil tazadnjo,TI pičkica retardirana!!!

MS 10:33 21.marec 2025.

Kreten, zblojeni, Jaz Covidu nisem nikoli pokleknil ker sem se cepil in sem danes zdrav kot dren, kljub vaši abotni prognozi da bom kmalu šel marjetice vohat odspodaj! Statistika pa kaže da je Matilda najbolj kosila med antivaxerskimi kreteni! A ...prikaži večA ti kretenčino ko te soočim s tvojim bolanim psihopatskim odnosom do gnusnega poboja nedolžnih ukrajinskih otrok starcev in žena in namernim raketiranjem civilnih naselij bolnic šol in vrtcev ki ga izvaja tvoj idol Zločinec Putin! Takoj zamenjaš temo!

Slayer 11:20 21.marec 2025.

Ma spel se retard,eno in isto,saj kaj drugega itak nisi sposoben sproducirat!!! Od manjka IQ pri tebi ne pričakiujem presežkov!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.