Predvidevam, da Klemen in Žiga nista skočila skupaj v zakon, ampak vsak v svojega :-)
Novica bi bila lahko glede tega malo bolj jasna. Saj nič ne škodi, če napišete še kakšen stavek več in poem zadeve niso tako dvoumne.
Upam, da veze ne bo uničila njegova posesivna mati! Ko sem ju gledal objeta na plesu, nisem mogel verjeti, da si mati na ta način prisvaja sina!!!!!!!! Popolnoma nenormalno!
Leonardo, to je sicer res, ampak z obzirom, da bo imel fant denarja kot pečka skledo napolnit ne bo neka težava, kajne? Važno bo, da bo čim lepša... Glede Ane sem pa že omenil: punca je sicer zelo simpatična, ampak… ...prikaži več žal sploh nima manekenske postave: levo/desno je ploh, brez jasnih bokov...
Predvidevam, da Klemen in Žiga nista skočila skupaj v zakon, ampak vsak v svojega :-) Novica bi bila lahko glede tega malo bolj jasna. Saj nič ne škodi, če napišete še kakšen stavek več in poem zadeve niso tako dvoumne.
Upam, da veze ne bo uničila njegova posesivna mati! Ko sem ju gledal objeta na plesu, nisem mogel verjeti, da si mati na ta način prisvaja sina!!!!!!!! Popolnoma nenormalno!
Do konc leta bosta ze bifsa🤫
pa ka res ne zmate drugega kot tega blesavega dočiča preganjat!!! Prepričan sem, da se najde precej drugih, bolj zanimivih novic!
Kar urno na delo. ;-)
Ampak lepso bejbo bi si pa lahko kupil,kaksna pa je tale,mogoce za v Obiju roze prodajat.In tale baj bi bila manekenka?Po kaksnih normativih?
Ni vse v brezhibni lepoti. Moja mama je vedno rekla: Lepe prazne sklede si kmalu sit.
Leonardo, to je sicer res, ampak z obzirom, da bo imel fant denarja kot pečka skledo napolnit ne bo neka težava, kajne? Važno bo, da bo čim lepša... Glede Ane sem pa že omenil: punca je sicer zelo simpatična, ampak… ...prikaži več žal sploh nima manekenske postave: levo/desno je ploh, brez jasnih bokov...
Snežinko, ali si mlad in neporočen?= Kar si napisal je v zakonu manj pomembno, razen, da je dekle simpatično. Kemija fant, kemija!