Nič niso Luko šivali, še najmanj na živo. Narava takšne poškodbe ne potrebuje take obravnave kot je, v primerih vreznin, vsekanin ipd. Dejstvo pa je, da rane na glavi bolj krvavijo zaradi dobre prekrvavljenosti kože.
bljitva 👎kaj se fruhtaš ? Saj lahko napišeš, da so za ves medijski pomp krivi levaki. Btw. tudi meni s to publiciteto presedajo. Ne rabim ne kruha ne iger Dončića.
Pa dober a si ti proti Sloveniji????Doncic se piše z veliko začetnico,a si prespal vrtec,to se že tam učijo!
VSAKEGA šivajo na živo ! Tudi men so že parkrat, pa me prej niso ubili !
kabipara1👍 to šivanje se lepo sliši, a zgolj za neuke in naivne.
Res je, mater čist vsak dan DONČIČ pa Dončič to, pa ono....pa njegova mama, dejte že enkrat mir!
Pierre👍sploh se ne zavedajo kakšno breme in škodo povzročajo športnikom.
Nič niso Luko šivali, še najmanj na živo. Narava takšne poškodbe ne potrebuje take obravnave kot je, v primerih vreznin, vsekanin ipd. Dejstvo pa je, da rane na glavi bolj krvavijo zaradi dobre prekrvavljenosti kože.
pa dobr a ste šli vsi u kurac s tem doncicem al kaj?...to pa res ni več normalno...
bljitva 👎kaj se fruhtaš ? Saj lahko napišeš, da so za ves medijski pomp krivi levaki. Btw. tudi meni s to publiciteto presedajo. Ne rabim ne kruha ne iger Dončića.