In kdo bo verjel rusom, da je cepivo varno? Testiranja trajajo malce dlje, nekaj let in ne mesec, dva. Noben trenutno ne ve, kakšni so stranski učinki...
Kakšna je razlika med temi fundacijami ? OZN,WHO,UNHCR,RK ,Karitas ....Samo imena direktorjev so različna ,vse obvladujejo vladarji sveta . Ali misliš ,da je pri nas kaj drugače ?
v danasnjih casih s taksno tehnologijo... je tako zdravilo izumljanje toole vode...
point je samo v tem,kak spioat cim vec gnara...raznoraznim mogotcem,ki se imajo za vladarje sveta...naj se jebejo s to kemijo lepo,in se naj pikajo sami,ce jih je tak strah
se marsikomu da klonirat tukaj...dolocene ljudi...sicer ne vem kak jim to uspeva...ker so tudi mene ze,ampak mi za to ni mar😆😆 to mi samo pove,kaksne ljudi ima nasa drzava...sploh ni cudno da je stanje pri nas taksno kot pac je...kakrsni… ...prikaži več drzavljani...taksna drzava😆😆
Fajn bi bilo če bi bilo res kaj na tem... rezultati testiranj zdravil za C19 so radi zelo odvisni od populacije bolnikov v testu.
In kdo bo verjel rusom, da je cepivo varno? Testiranja trajajo malce dlje, nekaj let in ne mesec, dva. Noben trenutno ne ve, kakšni so stranski učinki...
in kaj o tem pravi mafijozo Pedros iz WHO? bo kaj pospravil v svoj žep?
Kakšna je razlika med temi fundacijami ? OZN,WHO,UNHCR,RK ,Karitas ....Samo imena direktorjev so različna ,vse obvladujejo vladarji sveta . Ali misliš ,da je pri nas kaj drugače ?
v danasnjih casih s taksno tehnologijo... je tako zdravilo izumljanje toole vode... point je samo v tem,kak spioat cim vec gnara...raznoraznim mogotcem,ki se imajo za vladarje sveta...naj se jebejo s to kemijo lepo,in se naj pikajo sami,ce jih je tak strah
Osebno mi je bistveno bolj všeč mr. right s piko. :-)
se marsikomu da klonirat tukaj...dolocene ljudi...sicer ne vem kak jim to uspeva...ker so tudi mene ze,ampak mi za to ni mar😆😆 to mi samo pove,kaksne ljudi ima nasa drzava...sploh ni cudno da je stanje pri nas taksno kot pac je...kakrsni… ...prikaži več drzavljani...taksna drzava😆😆