Nihče ni rekel, da je Štolceva imela 10 cm preveč,je pa za diskvalifikacijo dovolj tudi 1 cm. So se Nemci obešali na slatnarce,pa na čevlje poljakov,zdaj so nergači plačali račun.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
In v čem jo je postavila na laž ? Pravila so zato, da se jih spoštuje. !
tudi jaz berem naslov ,ki se ne ujema s člankom.samo da se potencira .Ste pa žurnalovci neki novinarji ja...
Slatnar je ze pred casom omenil, kako nemske, avstrijske, norveske reprezentance goljufajo pravila na stevilnih koncih. Zgleda je prisel racun.
Nihče ni rekel, da je Štolceva imela 10 cm preveč,je pa za diskvalifikacijo dovolj tudi 1 cm. So se Nemci obešali na slatnarce,pa na čevlje poljakov,zdaj so nergači plačali račun.
važno da imajo slovenski tekmovalci čisto vest, tudi brez diskvalifikacij bi zmagali, tako da kapo jim dol...
Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎