da bo Jankovič Erjavca potegnil dol sem vedel in se tega veselilč prvi dan, ko sem jih zagledal skupaj na plakatih. Halo Karli&Zoki, volitve so Slovenija, ne Ljubljana. Tako da, iskrena hvala Zoki, da si pomagal tega bumbarja vrečt iz DZ.
Edino prav bi bilo če pa ne ponudi odstopa pa bi morali sklicat kongres in ga sami zamenjati iz moje sredine z mano vred jih je 20 ki smo mislili voliti desus ampak zaradi pakta z jankovičem smo dali glas drugim strankam
Korlna in stranko mirne duše lahko ugasnejo,sej razen dela v lastno korist ni bilo drugega rezultata.!!
Pa vse ostale stranke tudi,
da bo Jankovič Erjavca potegnil dol sem vedel in se tega veselilč prvi dan, ko sem jih zagledal skupaj na plakatih. Halo Karli&Zoki, volitve so Slovenija, ne Ljubljana. Tako da, iskrena hvala Zoki, da si pomagal tega bumbarja vrečt iz DZ.
Me ne bi prav nic motilo, ce se kar vse stranke ukinejo.
Kahl zbogom, ne vem pa kako boš sedaj financiral hčerko z davkoplačevalskim denarjem.
Janković koristi samo sebi in svojim a drugim s svojim "renomejem" samo škodi. Je pa tudi že čas da si Korl zase najde drug cirkus za svoje glumaštvo.
Ponuditi odstop ni zadosti,treba je odstopiti.Ponujati nekaj,za kar veš,da ne bo sprejeto je prevara volivcev in sprenevedanje.
Edino prav bi bilo če pa ne ponudi odstopa pa bi morali sklicat kongres in ga sami zamenjati iz moje sredine z mano vred jih je 20 ki smo mislili voliti desus ampak zaradi pakta z jankovičem smo dali glas drugim strankam
Hasta la vista, Kahel. Nikoli več, gnoj