ma ti avša si tako bolana v glavi, da ti ni vec pomoci..prav smilis se mi res...lahko le molim zate,, ker kjer odpove medicina in psihiatrija lahko samo se na bozji cudez upamo,,ce ni se bog dvignil roke nad teboj,,bog… ...prikaži več vedi..kmete pa pusti pri miru,so dost bolj skulirani kot ti..
buahaha,sej nemorm verjet. ocitno rada provociras, sam na kak nacin to pocnes,na smeh mi gre,ker ti to ne gre od rok,buahahahhaah. pa dej mal v 'špegu' poglej kake joške mas, a so te vesoljci spoceli? ahahahaahh
CIPA
Simentalka s štumfom na piskru.
denis dame...ugly bitch...go home...v greznico not😆
Kako najdete take primitivne budale, da o njih pišete?
poščijem se na take spake, debilne.
ma ti avša si tako bolana v glavi, da ti ni vec pomoci..prav smilis se mi res...lahko le molim zate,, ker kjer odpove medicina in psihiatrija lahko samo se na bozji cudez upamo,,ce ni se bog dvignil roke nad teboj,,bog… ...prikaži več vedi..kmete pa pusti pri miru,so dost bolj skulirani kot ti..
Če takoj ne odstranite to strašilo iz spleta, neham spremljati vaše članke
A to strašilo še kar visi na spletu?
Pa kje najdete tele gravže,tut kanalizacija bi bla užaljena,če bi vase dobila tole "gravžiko"!
kakšen pogovor z psihiatrom ne bi škodil
Nekateri se lahko pa pohvalijo s svojim delom, dosežki in uspehi, in jim ni treba plačevati, da bi bili ljudem všeč.
pa tota ugly bitch ma ja ploscato rit pa torpedo zize med katerimi je popek,ne verizica...fuj ogabnica😆😆😆
Koliko vam plača, da jo kar naprej objavljate?
buahaha,sej nemorm verjet. ocitno rada provociras, sam na kak nacin to pocnes,na smeh mi gre,ker ti to ne gre od rok,buahahahhaah. pa dej mal v 'špegu' poglej kake joške mas, a so te vesoljci spoceli? ahahahaahh