a je kdo spoh kaj bral ? za DIREKTORJE so uvedl- za direktorje. pr nas pa direktorji delajo 7 dni v tedni 24 ur na dan škodo in zgubo, al pa so na golfu..
Malo narobe si citiral,čeprav imaš prav-pri nas imajo vodilni plačano 7dni v tednu,24 ur na dan,cca.50-60 dni plačanega dopusta,avto višjega cenovnega razreda na neomejeno uporabo,firmo pa obiščejo parkrat letno......
Slavko, še moj +. Naj se raztegnejo za druge, na stara leta se bodo pa tolkli po glavi, ko bodo krepli, družbi v breme, pa družba bi jih najraje evtanazirala.
a je kdo spoh kaj bral ? za DIREKTORJE so uvedl- za direktorje. pr nas pa direktorji delajo 7 dni v tedni 24 ur na dan škodo in zgubo, al pa so na golfu..
Malo narobe si citiral,čeprav imaš prav-pri nas imajo vodilni plačano 7dni v tednu,24 ur na dan,cca.50-60 dni plačanega dopusta,avto višjega cenovnega razreda na neomejeno uporabo,firmo pa obiščejo parkrat letno......
Mi pa kitajci, kot noč in dan
sam1 oba enako misliva samo drugače poveva.
Pod nujno jim moramo poslat Lukca, da jim sprejme nekaj zakonov za zaščito delavcev in uvede 35 urni delovni teden.
v svetu vlada konkurenca in ne mesečniki. In če bomo še nekaj časa prepustili vse Kitajcem, nam bodo prej ko slej pokazali kdo je šef..
Prihajajo časi,ko bo cela evropa delala za kitajce,ker je že moja ranjka stara mama rekla,da bo rumena rasa prevladala
mi pa v 4 dnevnega. ka nas bojo se dodatno prehiteli za 15 let. kitajci delajo 7 dni v tednu. evropa je koncala. cez 10 let bomo kolonija.
Saj ti nihče ne brani, da delaš 7 dni...delaj, uživaj, služi...bodi suženj dela...živi zato, da boš delal namesto, da bi delal zato, da živiš.
Slavko, še moj +. Naj se raztegnejo za druge, na stara leta se bodo pa tolkli po glavi, ko bodo krepli, družbi v breme, pa družba bi jih najraje evtanazirala.