Dokler ne bo spremembe volilnega sistema, kjer kriminalci nimajo pravice volit, biti izvoljeni ter jim je po prestani kazni za vse večne čase prepovedano delovanja v politiki, se bo to dogajalo tudi v bodoče. Delovanje v politiki je potrebno prepovedati… ...prikaži več tudi nesposobnim politikom kruhoborcem, politikom, ki izstopijo iz stranke, se presedejo med neodvisne in politikom, ki v posmeh volilcem zaradi škodljivih odločitev z nasmehom sprejemajo politično odgovornost.
Ne vem, mislim, da sem dobro prebral. To hoče narediti po končanem janševem mandatu. Torej " elita" ostaja Počivalšek pa s tem, da vleče in vleče v tej vladi nima nobene možnosti, pa naj vstopi kakor hoče!
Etika je šla že zdavnaj po gobe, če nisi opazil. Trenutno vlado so omogočili politikanti, ki so volilcem obljubljali, da z JJ ne bodo šli. Kar se Počivalška tiče sicer ne verjamem da mu bi ponovni prestop kaj izboljšal perspektive.
Popok, če meni odgovarjaš moraš vedeti in videti, da sem elito dal v narekovaje. Današnji vladarji so daleč od elite.Beri komentarje desnega in videl boš kakšna elita se skriva za desnimi!
ma ja to Šivilja testira teren, kako bi SPET skozi kletno okno prilezla nazaj v parlament, ko bodo volitve bo tako odletela ko knof od gat, kot večina tako opozicije kot koalicije.
Kriv je folk, ki voli prestopnike. Vsak, ki prestopi v drugo stranko v času mandata bi moral biti pozabljena zgodovina, tudi za volivce. Bodisi leve ali desne, brez izjeme!
Mislim, da se tu gre bolj šivilji do tega, da ostane vsaj nad parlamentarnim pragom.. ona je na deponiji- kloaki politike v SLO..
Šivilja je brez službe,to je problem.Drugače pa njena stranka na volitvah nima kaj izkat.
Ko se gre za stolčke,razne barabije niso več važne,samo,da so zraven pogače!
Dokler ne bo spremembe volilnega sistema, kjer kriminalci nimajo pravice volit, biti izvoljeni ter jim je po prestani kazni za vse večne čase prepovedano delovanja v politiki, se bo to dogajalo tudi v bodoče. Delovanje v politiki je potrebno prepovedati… ...prikaži več tudi nesposobnim politikom kruhoborcem, politikom, ki izstopijo iz stranke, se presedejo med neodvisne in politikom, ki v posmeh volilcem zaradi škodljivih odločitev z nasmehom sprejemajo politično odgovornost.
Ha ha ha ha ,.....spet "resnica" s svojim copy pate tekstom,.....tokrat že 437 x :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
SMC, SAB, Desus, SNS, Nsi - adios amigos - adijo - ....
vau. ce se to zgodi je etika sla po gobe in lahko zamenjamo 4/5 parlamenta.
To bi morali narediti že z prvimi prestopi poslancev, samostojnimi- nepovezanimi poslanci (Pucko)...
Ne vem, mislim, da sem dobro prebral. To hoče narediti po končanem janševem mandatu. Torej " elita" ostaja Počivalšek pa s tem, da vleče in vleče v tej vladi nima nobene možnosti, pa naj vstopi kakor hoče!
Etika je šla že zdavnaj po gobe, če nisi opazil. Trenutno vlado so omogočili politikanti, ki so volilcem obljubljali, da z JJ ne bodo šli. Kar se Počivalška tiče sicer ne verjamem da mu bi ponovni prestop kaj izboljšal perspektive.
Popok, če meni odgovarjaš moraš vedeti in videti, da sem elito dal v narekovaje. Današnji vladarji so daleč od elite.Beri komentarje desnega in videl boš kakšna elita se skriva za desnimi!
Popok. vidiš, danes mi oči nekaj nagajajo. Vedno preberem elita namesto etika. Se ti opravičujem.
@ leonardo- kak se pa skriva za levimi..?? kater se kaže že vse od 45 naprej..??
ma ja to Šivilja testira teren, kako bi SPET skozi kletno okno prilezla nazaj v parlament, ko bodo volitve bo tako odletela ko knof od gat, kot večina tako opozicije kot koalicije.
SAB je kaj? gnoj aja
Podgane zapuščajo ladjo ,ki se potaplja . Se vidimo danes na ........v LJ .
Zopet vas bode ogromno..
Vsekakor več kot rumenih fašistov .....
Zakaj rumene, saj imamo že rdeče, ali si "farbenblint" ?
Sedaj pa mi je jasno- Ker podgane zapuščajo potapljajočo ladjo je vsak teden manj in manj stavkajočih.
@ leone- pa še zmeraj premalo, za rušenje vlade.. Osti Jarej, pa veselo cingljanje- Angal Gabriel..
samo še na škrge dihate, podgane komunjarske. upam, da snaga dela, da pobere drek za vami, smrad leni
Minovak,ocitno ne ves da fasisti so bili vedno desni
Na skrge dihate desnakarji,ki se zavedate da ta vlada ne bo zdrzala a si se vedno zatiskate oci
Evo, Leon, mišek,...pa vas je bilo ene 30 "protestnikov" :))))))))))))))))))
Kriv je folk, ki voli prestopnike. Vsak, ki prestopi v drugo stranko v času mandata bi moral biti pozabljena zgodovina, tudi za volivce. Bodisi leve ali desne, brez izjeme!
Drž se ti rajši svojih telic bo bolj pametno politiko pa pust drugim