Slovenija
22464 ogledov

Delavci Mercatorja za zaprtje izvedeli le pol ure prej, hude obtožbe

Komentarjev 28
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 12:39 19.november 2024.

Spomnim se ene gospe, ki so ji rekli šivilja, ki je visoko priplezala, ko je povedala, da Mercator ni vreden 1 Evra. Nujno prodati. In kaj je nastalo iz te prodaje? Dobiček tujcem, nam pa pufi..... Samo za zjokat, ta ...prikaži veča gospa upravlja velike denarje, a bodo spet samo pufi ostali?

NickMason 12:00 19.november 2024.

Že jaz sem vedel to pred 3 meseci,tudi zaposleni so vedeli,samo niso hoteli verjeti ,sam sem enako doživel pred 12 leti ,groza v glavnem ,službo bodo dobili kakršna bo pač,v glavnem konec veselja in čir na želodcu bodo dobili in to je vse.

torolino 13:43 19.november 2024.

Jager tehnika potrebuje tak profil delovne sile, vendar bo treba malo bolj migati.. ne samo stokati.

• jakec42 15:06 19.november 2024.

Vse kar smo v socializmu gre k vragu,vse se prodaja in nekateri na veliko kasirajo,pa čeprav niso nič ustvarili,vse je treba prodat in pokrast,je moto osamosvojiteljev!

• Ender3 13:21 19.november 2024.

To je realnost..Mercator je bil adhok prodan tujcem in sedaj o vsem tem tujci odločajo..Ostaja nam samo jok in stok..Nič pa o tem, da tudi kupna moč prebivalstva pada ..

• mph2 16:23 19.november 2024.

In to kakšnim tujcem, za katere je jamčila njihova mafijska država, že takrat je bil sumljiv nakup.

• SlavkoKrizman 17:19 19.november 2024.

Prodan je bil tistim, ki so pokazali denarnico...vsak je imel možnost kupiti mercator....pa ga ni nihče...so ga pač hrvati...

• mph2 18:48 19.november 2024.

@slavko, pokazali so prazno denarnico, ker niso imeli, je garantirala država. Ki tudi nima.

• SlavkoKrizman 20:23 19.november 2024.

@mph2 in vseeno je denar prišel...

• Idioti 15:22 19.november 2024.

Tolk časa bodo Ustaše vrtale in zajebavale Mercator , da ga bodo začeli ljudje bojkotirati - jaz ga že v velikih centrih . Na veliko kupujem v Aleji in Leclerku , kar pa zmanjka pa v bližnjem Mercatorju , samo ...prikaži več mislim , da se z mojih 20€ na tri dni ne da rentabilno poslovati .

NickMason 18:01 19.november 2024.

Mislim da že dolgo ni hrvaški,so ga kupili rusi cca 5 let nazaj,agrokor je pogrnil po dolgem in počez

• Vespucci 15:52 19.november 2024.

Prodajni nacionalni interes po takrat več milijonskem delničarju Mercatorja in kumu Jankoviću in njegovem satelitu SAB-Bratuškovi s svojo lopovsko Lozej+Pirc+Brodnjak kriminalno tolpo iz sdh in nlb! Nacionalni interes velja, da se odžene poštene kupce in za volilne ovce!

• Aqua 15:10 19.november 2024.

Ko je mercator vodil Jankovič, je vse stimalo.

• slavauk22 18:08 19.november 2024.

seveda da je štimalo zato je toliko zapufal merkator da je moral prodat tako bo tud z MOLom naredil ..........še boste plačevali jankovičeve grehe

• mph2 08:05 26.november 2024.

Ko so purgerji pokupili pol države a sami nimajo za burek ....

karjola 08:24 20.november 2024.

eeeee manjka tito da bi spravil te sprevržence na goli otok

• Stane Adamič 15:14 19.november 2024.

Stari partijci jamrajo. Ne spoznajo pa do so partijsvi krivi, da so šle vse nekonkurenčne firme v prodajo in stečaj. Pač bile so nekonkurenčne. na trgu pa so lahko biole zaradi partijske elite. O Slovenci še kar nekaj let boste ...prikaži več rabili, da vam bo potegnilo koliko škode so vam naredili komunisti. Miselno in dejansko. Predvsem pa miselno.

• Idioti 15:23 19.november 2024.

No sej imaš prav , res ga je PARTIJEC general kaplar prodal Hrčkom !

• popokatopetl 15:31 19.november 2024.

Joj za ene ki še vedno živite v nevemkaterih časih so še vedno vsega krivi komunisti, čudno da ne tudi Franc Jožef. Že lep čas so za stečaje dejansko krivi predvsem nesposobni sodobni meneđerji, kapitalisti in neoliberalci.

• rd2dmk2 16:17 19.november 2024.

hm, mislim da je bio nevem kolikokrat rečeno da je Jankovič zelo blizu Milanu. in ta Jankovič je hotel kupiti mercator. pa mu ga niste dovolil. e rajši tujcu, kot kot pa.. no dons je pač tako kot je. banke ...prikaži več srbske, živilstvo hrvaško, jaklarstvo rusko, slovensko je pa Iskra in AC. in v teh firmah pa delavci prosperirajo da se ne da povedat kako, a ne.

• McBobo 18:15 19.november 2024.

Popo, če bi bil Franc Jožef in Marija Terezija živa, nebi bilo komunistov ampak kapitalizem, disciplina, poštnost itd. v vsej svoji veličini.

• rd2dmk2 20:18 19.november 2024.

mcbobo ko je vrag odnesel avstroogrsko in je cesar odpeketal je ratal kaj ? komunizem ? ah dej no bobo, 20 let so naši predniki živeli v kapitalizmu in uživali v vsej njegovi veličini displine, poštenja in blagostanja. zdej mi ...prikaži več ni jasno čemu so potem toliko delavci stavkali da omenim samo rudarje in železničarje, na katere so zaradi discipline in poštenosti celo streljali in jih 13 ubili. disciplina mora bit, blaginja pa tud, samo da se ti dve stvari nanašata tudi na dve ločeni skupini ljudi

• Idioti 22:35 20.november 2024.

Moj stari oče je bil v teh demonstracijah na Zaloški in mene je peljal kot 6-7 letnega fantaiča na otvoritev spomenika nasproti Leonišča !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.