vrečko na glavo pa počasi dodajati in odvajati zrak,vem kaj je astma,imajo jo moji otroci,zraven tega je mati sporočila,da zamuja,vzeti licenco do konca življenja,pika
Idite vi u kurac . Pritisnil sem reklamo za gume , sedaj mi pa šibajo reklame za gume same od sebe , da sploh ne morem brati posameznih člankov ! Koji vam je kurac al mislite , da lahko brijete… ...prikaži več norce iz svojih bralcev
A si ti pogledal od kje je novica? Verjetno nimajo v Albaniji tako slabega zdrastva, toliko afer, norih kiksov, ... kot v VB. No, superelitne klinike so ok. Istočasno pa so finančno ena najbolj korumpiranih držav na svetu. Malo treba… ...prikaži več spremljat novice na daljši rok.
vrečko na glavo pa počasi dodajati in odvajati zrak,vem kaj je astma,imajo jo moji otroci,zraven tega je mati sporočila,da zamuja,vzeti licenco do konca življenja,pika
slovenija ta sistem likvidature že dolgo,dolgo pozna
Poleg odvzema licence svetujem še odvzem prostosti
morda omanovo masko še pomnite tovariši
Morda je pa omenjena pediatrinja pobrala idejo slovenske pediatrinje, ki je prišla na idejo, da bi POGOJEVALA sprejem pacientov,...
pa kratkem postopku na oni svet
Seveda vse to se dogaja nekje daleč v deželi brez socialnega varstva otrok in nepravni državi ! Ali je res tako ?
Prekleta gamad vzvišana, dohtarska... premestitev ja.... 30 let samice, to bi bila primerna kazen.
V svoj brskalnik si namesti dodatek AdBlock. In uživaj v straneh brez reklam.
Ni kaj dodat, mogoče samo, vsemogočni bogovi v belem!!
Če bi bil moj otrok bi bile novice glede zdravnice dosti drugačne..
Idite vi u kurac . Pritisnil sem reklamo za gume , sedaj mi pa šibajo reklame za gume same od sebe , da sploh ne morem brati posameznih člankov ! Koji vam je kurac al mislite , da lahko brijete… ...prikaži več norce iz svojih bralcev
A si ti pogledal od kje je novica? Verjetno nimajo v Albaniji tako slabega zdrastva, toliko afer, norih kiksov, ... kot v VB. No, superelitne klinike so ok. Istočasno pa so finančno ena najbolj korumpiranih držav na svetu. Malo treba… ...prikaži več spremljat novice na daljši rok.