Uvozniki deklet so ostali na svobodi ! Jaz se pa čudim , kako je en moj znanec tako živčen in skoz mobitel drži na ušesu ! Pozabili ste aretirati tudi svojega kolega !
sprehod skozi Sežani ti nudi ne broj MASAŽNIH SALONOV z maserkami romunskega bolgarskega ukrajinskega ....porekla ???!!!!!! nič jasno!!legalizerajte!!!Oseba malo se spusti na realna tla najstarejša obrt bo izumrla 14 dni po koncu sveta
Dajte že enkrat tole legalizirat in naj se plačuje davek. Boste presenečeni kako se bo dursova blagajna polnila.
Z jezika si mi vzel. Na ta način bi se izognilo zlorabam ubogih deklet, pa še država bi si z davkom polnila blagajno.
Uvozniki deklet so ostali na svobodi ! Jaz se pa čudim , kako je en moj znanec tako živčen in skoz mobitel drži na ušesu ! Pozabili ste aretirati tudi svojega kolega !
Nič se jim ne bo zgodilo...Sodniki bodo izvrgli dokaze...
POLICIJA HVALA BOGU, DA OBSTAJATE !!!!! BRAVO !!!!
tišina
Zakaj legalizirat , a tvojo mater zanima, da bi šla v to sranje ali kaj !? NE legalizaciji .
nič bat fantje, saj boste oproščeni.. + odškodnina...za punce bo pa proračun poskrbel.
sprehod skozi Sežani ti nudi ne broj MASAŽNIH SALONOV z maserkami romunskega bolgarskega ukrajinskega ....porekla ???!!!!!! nič jasno!!legalizerajte!!!Oseba malo se spusti na realna tla najstarejša obrt bo izumrla 14 dni po koncu sveta
Ponudili nastanitev.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rukent u MARICO, pa odpelat do meje in tam skipat !
To so težke zgodbe teh deklet.... ne razumem kako so lahko trgovci z belim blagom tako zelo brez vsake iskrice sočutja.
legalizacija javne hiše je nujna, da bosta varnost za zdravje zagotovljena.