Slovenija
29 ogledov

Dekleta gladko pometla s fanti

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • BorutK 14:04 15.julij 2013.

To Tjaša, kak feminističen naslov članka. Kako je kej honorarna zaposlitev? Si bila zelo uspešna na maturi, faks povprečje ocen 9? Dobr šiht za 25 let učenja... :P

• JohnSmith30699 13:59 15.julij 2013.

toliko v vedno: matura, fax...whatever...to je samo papir nič več!To da narediš maturo z odliko pove samo da si odličen suženj za kapitalski sitem ki vlada... sam nimam niti mature pa imam večjo plačo kot pa tisti s faksi,...danes ...prikaži več šteje samo še to kako se znajdeš in ne kater papir imaš v žepu, aja pa še nekaj...čimprej ven iz slovenije, tujina je zakon! vabljeni :)

• stalker 19:50 15.julij 2013.

auuuuu jst mam sam srednjo poklicno solo narjeno 3 letno i evo mene u nemciji delam sm k kralj kle uzivam hehe jebes ti solo in maturo i fax in use po vrsti ker potem k nardis use nemores al ...prikaži več pa ce ze dobis siht u sloveniji pa dobis placo nakonc max 1000€ pa se to zlo tesko a sola mas tako da kr glava boli tko da usi pjte u tujino najbol avstrija nemcija svica vb francija vem kako je k pogresas starse pa frende pa domac zrak sam za svojo prihodnost u sloveniji nimate kj iskat TUJINA ZAKONNNN !!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.