Slovenija
2505 ogledov

Novo glede predvidenega davka na pse

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    luckyss1 06:57 11.januar 2025.

Podpiram davek in sicer bi sam postavil to na 100 evrov in to samo zato, da ne bi vsak kreten imel psa, ki ga zavrže, ko gre na dopust...Ali ga celo pusti ob nekih avtomatskih hranilnikih in napajalnikih, ki po ...prikaži več dveh dneh nehajo delovati in podobne nehumane prakse.. Imejte hrčka in mu kupite tisto kolo, da vam bo polnil električno zverino v garaži...

• andrija 07:54 11.januar 2025.

samo potem naj ta davek plačujejo vsi in ne samo lastniki registriranih psov,ki se jih lahko preko čipa najde v evidencah

luckyss1 08:08 11.januar 2025.

Seveda vsi (Ki imajo psa)...Ko boš šel na sprehod boš pač moral imeti s sabo še "izkaznico za psa"...S tem ni nič narobe...Ostale pse pa polovit, v zavetišče ter pozdravit (bolhe, gliste, garje, itd)..

karjola 08:15 11.januar 2025.

lucky, se strinjam s tabo. s tem bi se preprečilo da bi psa imei kot igračo

Garancija 08:38 11.januar 2025.

Znašal naj bi 15 do 20 evrov, denar pa bi namenili za oskrbo zapuščenih živali,in to na mesec

• vzev 08:45 11.januar 2025.

To, da se denar namenja zavetiščem je bedarija. Zavetišča naj rajši prenehajo prodajati živali in dajati neumne pogoje. Sedaj pa zavetišča prav delajo na tem, da imajo čim več živali.

• Kano 08:37 11.januar 2025.

Mačk je po zavetiščih precej več. Davek na mačke!

• rd2dmk2 10:37 11.januar 2025.

davek 20 € na leto. a se hecate. pa že zdej taka štala. sicer sem proti temu davku, sem pa zelo ZA da se strtikno izvaja zakon (pravzaprav da se doreče in uvede ) zakon o živbalih v javnosti. če ...prikaži veče ena stara mama, ki je sama ima muco za družbo , bi se lahk še kakšen evro ji primaknilo, po drugi strani pa kdor kol ne počedi v javnosti za svojim ljubljenčkom, pa naj bo to konj med ježo ali pa pasek - tu pa kazen z največjo veliko začetnico. sem za 4 mestno številko.

• rd2dmk2 10:42 11.januar 2025.

pa še to. da gre redar mimo in se naredi francoza, ko pesek kaka na zelenici pred vrtcem pa magari sredi travnika ali pašnika, kazen v službi- huda kazen. dons gledam tele redarje , meni listek za brisalec , psa ...prikaži veča pa. koga ga sljivi. če žezaradi druzga ne, poznam reveže v javnih firmah, ki kosijo zelenice. krasen dan, ko si poln pasjih drekov, namesto da bi užival v vonju pokošenega sena.

• vzev 08:43 11.januar 2025.

Drugače sem proti vsem novim davkom ali povišanjem le teh, toda davek na pse bi morali pa nujno uvesti. Seveda, pa ta davek nebi smel iti za zavetišča. Bi pa morali pri davku gledati, kje lastnik živi. Če je v ...prikaži več bloku naj bo davek za prvega psa vsaj 100€, če v hiši z vrtom npr. 70€, če na podeželju pa kakšnih 30€. Vsak naslednji pes pa dupli davek.

• vzev 08:44 11.januar 2025.

Ker se to s psi mora normalizirati. Ne pa da si ljudje pse nabavljajo v stanovanju, ravno na podeželju jih je pa vedno manj. Pa seveda vse, ki bi imeli neregistrirane pse kaznovani s par tisočaki visoko kaznijo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.