Vem. Ampak internetna fora meni nastala če DARS ovce ne bi mamila poezija in objavljali neumnosti na portale . Očitno se na DARS ne vedo kaj je osnovni namen teh portalov
Vse kar je na internetu je res :). Če so tam slike portalov s takimi napisi, potem je to že res in piše nekje nad cesto, mar ne? Problem pa je, da so komentatorji še smrkolini, ki ne smejo voziti… ...prikaži več po avtocesti, da se sami prepričajo, kaj piše na portalih te dni.
cestni portali, katerih namen je upravljanje prometa in obveščanje o prometnih razmerah, je po zaslugi DARS ovc ev , postala farsa.
Haha, to je internetna fora in ne plod darsovih bistroumnežev.
Vem. Ampak internetna fora meni nastala če DARS ovce ne bi mamila poezija in objavljali neumnosti na portale . Očitno se na DARS ne vedo kaj je osnovni namen teh portalov
Tudi, če darsovci ne bi pesnili, bi se najdel pametnjakovič, ki bi te displeje, ob taki aferi, izkoristil za zajebancijo.
Gustl meni je pa všeč da do to ljudje izkoristili. Tudi DARS ovce so se z napisi norčevali iz voznikov..
Ja, itak, da je taka diverzija na mestu ;)
Še en dokaz,da kjer se pretaka državni denar,zakon ne pomeni nič......
Dars z odvračanjem pozornosti voznikov le te spravlja v nevarnost kar je kaznivo dejanje. A bo kdo od odgovornih ukrepal🤔
Neokusno in nepotrebno.
Hm, naj dajo še kurbirska obvestila, da bo nekaterim bolj zabavno. Nekaterim! A za to plačujemo vinjete kot budale? Ciganija..
Vse kar je na internetu je res :). Če so tam slike portalov s takimi napisi, potem je to že res in piše nekje nad cesto, mar ne? Problem pa je, da so komentatorji še smrkolini, ki ne smejo voziti… ...prikaži več po avtocesti, da se sami prepričajo, kaj piše na portalih te dni.
Tole na cestnih portalih je sarkazem prve vrste!
Sej...veš, ane, da je to narejeno na spletni aplikaciji in ne na Darsu ;)