Vzemi kako zdravilo proti psihičnim težavam, boš videl, da se boš boljše počutil.Če pa hočeš naredit za svoje zdravje res nekaj koristnega, pa le stopi k kakemu dobremu psihologu.
Sem dojel; a ta ima trdi č, drugače pa je veliko branjevk in branjevcev, ki prodajajo solato in so pravi slovenci.Jankoviću rečejo solatar, ker je solato in ostale vrtnine svoj čas dejansko prodajal,ostalim od tam dol pravijo opankarji in/ali trenerkarji.
kako bi rekli SSDSS ovci, še en solatar, ha,ha.
Vzemi kako zdravilo proti psihičnim težavam, boš videl, da se boš boljše počutil.Če pa hočeš naredit za svoje zdravje res nekaj koristnega, pa le stopi k kakemu dobremu psihologu.
Sposoben, ja...
Ti pa tut nisi dojel, kaj je dragec mislil!
Ta pa se piše trdim č.Uspeh ni zagotovljen.
Sem dojel; a ta ima trdi č, drugače pa je veliko branjevk in branjevcev, ki prodajajo solato in so pravi slovenci.Jankoviću rečejo solatar, ker je solato in ostale vrtnine svoj čas dejansko prodajal,ostalim od tam dol pravijo opankarji in/ali trenerkarji.
Ne, ti si, menda je tale solatar brez jajc, po domače, slabo jebe????
skot, pazi ritko, prihajajo trenerkarji
Jaz bom tudi kandidiral, zbogom Jankovičevi policaji in njim podobni luzerji.
Kaj je zdaj s to Ljubljano ... a ne morte izvolit človeka ki ima slovenske korenine??
Saj še ni izvoljen..odvisno od udeležencev volitev..
bravo Scott, danes ga pa dragec povsod serje, bo kmalu polna luna
Hej,patron, Damjan je brez trdega, zato ga je baba zapustila,garant, to so mi povedali iz SSDSS UDBE
No, no, saj SSDSS ima agente, ki vse raziskujejo, tudi tebe bodo,pazi se prihajajo
Ljubljana rabi župana, ki bo mesto naredil prijazno tudi Ljubljančanom in ne samo turistom...
Ti res nimaš pojma o pojmu!Ta gospod je že dolgo, dolgo simpatizer SDS-a!Si ti končal vsaj OŠ?
Damjanovič s trdim, bo sigurno boljši kandidat, kot polapismeni janukoviććććć
JEBEŠ TAKEGA SIMPATIZERJA SSDSS