Kot pevec je Murko bednik,da ni večjega,kot poslovnež vsaka mu čast!Verjamem,da se najdejo vodenoglavci,ki mu zavidajo vse,kar je v življenju in na estradi dosegel!
Damjan Murko pa le ni prisesan na kulturno ministrstvo,pa čeprav ima veliko več skupnega s kulturo kot samooklicani reper Zlatko... .In ravno tako preživlja svojo družino in ima veliko več za pokazat,od žene.....pa vse do premoženja.
Ni lepo ni dobro ni etično komur koli groziti!!! Nekdo mi ni všeč kako govori,se oblači ali deluje v javnosti,.... Na to nimam vpliva in ne morem spremeniti. In pol se taki v svoji ne moči zatekajo v grožnje,nasilje. Iz… ...prikaži večz te ne moči pridejo tudi ugrabitve,atentati,in ne nazadnje terorizem.
A vidite kako se lahko stopnjuje sovražtvo sli neko maščevanje.
Vse je odvisno koliko je ta šibki pripravljen vložiti v svojo dosego po cilju. Seveda v takem primeru je dosega vedno negativna.
Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro od doma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevn0.
Za več podrobnosti ... >>>>> www.MagnifyIncome.Com
Kot pevec je Murko bednik,da ni večjega,kot poslovnež vsaka mu čast!Verjamem,da se najdejo vodenoglavci,ki mu zavidajo vse,kar je v življenju in na estradi dosegel!
In to brez priseskov na kulturno ministrstvo.
Damjan Murko pa le ni prisesan na kulturno ministrstvo,pa čeprav ima veliko več skupnega s kulturo kot samooklicani reper Zlatko... .In ravno tako preživlja svojo družino in ima veliko več za pokazat,od žene.....pa vse do premoženja.
Ni lepo ni dobro ni etično komur koli groziti!!! Nekdo mi ni všeč kako govori,se oblači ali deluje v javnosti,.... Na to nimam vpliva in ne morem spremeniti. In pol se taki v svoji ne moči zatekajo v grožnje,nasilje. Iz… ...prikaži večz te ne moči pridejo tudi ugrabitve,atentati,in ne nazadnje terorizem. A vidite kako se lahko stopnjuje sovražtvo sli neko maščevanje. Vse je odvisno koliko je ta šibki pripravljen vložiti v svojo dosego po cilju. Seveda v takem primeru je dosega vedno negativna.
Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro od doma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevn0. Za več podrobnosti ... >>>>> www.MagnifyIncome.Com
www︎.︎Vytran︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za sseks