Lej viški mulc z veseljem in prostovoljno sem daroval tistih 5€ za Roka, ki bo iz srca hvaležen za pomoč, neprostovoljno pa moram darovati za razkošje, ki ga naša vlada pripravlja za migrante. Tujce vseljujejo, naše pa mečejo iz stanovanj, razumi kdor more.
Tudi to je Slovenija ! Mlada življenja prepuščena staršem ,ki nimajo denarja medtem,ko vlada razmetava denar za begunce in blišč državne birokracije .
Najlažje je sedeti za računalnikom in kritizirati ! Kaj si pa sam pripravljen narediti ?
Res si mulc...
Sem želel donirat, pa ne deluje.... napiše, da je napačna ključna beseda?! No... škoda.
Butelj zarukani. če ti je žal za kak prispevek, ga ne rabiš dat, samo zapri raje gobec, ker preveč zaudarja iz njega.
Meni je delovalo. Vpisal sem ROK5 na 1919 in dobil povratni odgovor: "Najlepsa hvala za vaso pomoc Roku in njegovim starsem."
Lej viški mulc z veseljem in prostovoljno sem daroval tistih 5€ za Roka, ki bo iz srca hvaležen za pomoč, neprostovoljno pa moram darovati za razkošje, ki ga naša vlada pripravlja za migrante. Tujce vseljujejo, naše pa mečejo iz stanovanj, razumi kdor more.