V italiji me nihce ne uprasa s cim in kako pridem v sluzbo, nihce me ne uprasa kaj in kje bom jedel... Placa 1.850 € in konec. V nasem socializmu se delavce nateguje z potnimi in hrano tako da zgleda… ...prikaži veča konec meseca kot da so nekaj zasluzili....ko pa gre clovek v penzijo se ob prvem izplacilu zjoce....
V italiji me nihce ne uprasa s cim in kako pridem v sluzbo, nihce me ne uprasa kaj in kje bom jedel... Placa 1.850 € in konec. V nasem socializmu se delavce nateguje z potnimi in hrano tako da zgleda… ...prikaži veča konec meseca kot da so nekaj zasluzili....ko pa gre clovek v penzijo se ob prvem izplacilu zjoce....
Res je ! Sindikati, zadolženi za varovanje pravic delavcev so podaljšana roka oblasti.
Dobro povedano pri nas se poskuša ljudi nategnit v vseh smereh .... krivi smo pa si čisto sami.....priznam....
iščejo in iščejo nove načine, kako si izplačati čim več... veliko jih v gospodarstvu ne prejme niti malice, kaj šele kilometrine... požeruhi
Kriv je sistem. Poznam dva primera s.p in d.o.o. Plača 1000 evrov, prevoz na delo 2000 evrov. To je luknja v sistemu.