Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5.
obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Ćisto sveža novica.😂So pa res reveži ti naši znani Slovenci.Najprej jih je strah roparjev, potem ne morejo preživet z glasbo, pa korona.Pa dajte no, ne ga srat.
Nobenemu ni všeč vse od naštetega, samo jamranja nam, navadnim smrtnikom, mediji ne plačajo.
Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5. obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Vse samo da se piše o njih. Potrebuješ potrebuje samopromocijo ker ga se otroci ne poslušajo nič več
Pa taki tipii rabijo varovanje 24ur na dan, tako so ogabni, da ga polula vsaka babica ki prirolka mimo njega v Izoli😹
Vs
Uf, sem se že ustrašil, da je covid fasal.
Poden. Plačana reklama. Da ni vseh skupaj sram...
A še ni v penziji prepotentnež, saj ga kar naprej kradejo, butl ne pozna drahm
Ćisto sveža novica.😂So pa res reveži ti naši znani Slovenci.Najprej jih je strah roparjev, potem ne morejo preživet z glasbo, pa korona.Pa dajte no, ne ga srat. Nobenemu ni všeč vse od naštetega, samo jamranja nam, navadnim smrtnikom, mediji ne plačajo.