Slovenija
10 ogledov

"Črka J ni Janša"

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • an.star 22:25 03.december 2012.

Črka J je Jankovič

• Žurnalček 22:41 03.december 2012.

Črka J sem Jaz ! Zopet se zahteva izločitev dokazov . Sama sreča da A nadaljuje postopek. A Dali, pardon Crkuta še prodaja slike po 1.000.000 € , al jih je prodal le za vsoto podkupnine in sedaj ni nikjer ...prikaži več već nobenega ljubitelja njegovih slik. Pa takšno svetovno slavo je imel !

• vico 00:08 04.december 2012.

ah ta jj dokler ne bo su dol z vlade bo delu same bedarije...

• vico 00:10 04.december 2012.

a ti je ze kdo reku da si pac eno primtivno otrostvo prezivlju in da di pac ni pomoci...

• Jessie Aomi 06:59 04.december 2012.

kako lahko naša država sploh dopusti, da oseba, ki je tretirana kot osumljenec ali obdolženec, kljub temu, da še ni pravnomočno obsojena, OPRAVLJA ENO OD DRŽAVNIH FUNKCIJ??????? halo slovenija, ZBUDI SE NOOOOOO dol s takimi ljudmi... ČIMPREJ!!!

• feferon 07:08 04.december 2012.

Vi pište kar čete. Vemo pa ,da so se pisali dvojni računi z različnimi zneski, za orožje,ki so ga prodajali. Tega denarja pa ni a ne? A bi prosim organi , ki so za to pristojni opravili svoje delo in ...prikaži večn ugotovili tok denarja. N e, to pa ne ! Samo za zadnjih 10 let so menda sprejeli, da lahko gledajo nazaj. LE ZAKAJ?

• Pepe007 07:18 04.december 2012.

A ti to veš? Dokaze na plano, ni prav, da to skrivaš zase.

• Pepe007 07:19 04.december 2012.

Če ni bil pravnomočno obsojen nihče,ko so pobili 10.000 ljudi, potem se ne čuditi, če tudi zaradi nekega denarja ne bo nihče obsojen...

• dragec 08:49 04.december 2012.

Kot navaden državljan se več ne bom udeleževal morebitnih razprav na sodišču. ---ja saj sem navadni pošteni državljan, katerega bi na sodišče prinesli oklenjenega, na silo.!!!!

• dragec 08:49 04.december 2012.

Črka J si ti!!!

• feferon 15:38 18.december 2012.

Ni janša je pa zato janez!

kako lahko naša država sploh dopusti, da oseba, ki je tretirana kot osumljenec ali obdolženec, kljub temu, da še ni pravnomočno obsojena, OPRAVLJA ENO OD DRŽAVNIH FUNKCIJ??????? halo slovenija, ZBUDI SE NOOOOOO dol s takimi ljudmi... ČIMPREJ!!!

• Milan Samide 10:52 04.december 2012.

AUDI JE VssHLEV - U

• privat 09:54 04.december 2012.

kaka štala...bil sem na sodišču zaradi delovnega prava in videl sem samo štalo z kravami in biki...vse samo muuuuuuuuuuuu..pravice pa tam ni!! Tako sem iskal pravico skoraj 16 let za isplačilo svojih dnevnic.....poračun plač....in slišal samo muuuuuuuuuu!! Kje je to ...prikaži več hiša pravice?? Danes po 25 letih še vedno ni pravice ,edino kar je bilo prav je bilo to da sem moral redno plačevati odvetnike in sodiščne takse! Danes sem prepričan ,da je to samo ŠTALA južno od alp...točno BALKAN!!!!!

• privat 09:41 16.december 2012.

verjetno ni to Janša....ha ha ...ni res ni časna titova,pijonirska!!

• privat 09:57 04.december 2012.

aja pa da mi ni kdo rekel..da je odvetniška pisarna čeferin ok??Jaz z njo nisem zadovoljen..zadovoljen sem le s tem ,ko mi je odvetnik povedal...gospod v tej državi ni pravice..je samo na paperju!!..paper vse prenese ..tudi drek

• anonimni12 11:42 04.december 2012.

to mas sicer prav, samo kaj pa ce je proces politicno motiviran z namenom diskreditacije?

• feferon 11:52 04.december 2012.

Saj to vsi vemo,samo da med nekaterimi razhaja janšizem...ali pa jim pod tem lopovskim režimom tako dobro gre.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.