Otroci ,ki se zdravijo za Covid 19 imajo VSI pridružene bolezni kot je zapisano ,zato nobene panike,ni potrebe dodatno strašiti starše in otroke . Naj upoštevajo navodila o zaščiti kot sedaj ,to je edino pomembno .
Vredno prebrati in pogledati
https://m.planet-lepote.com/dr-vladimir-pirnat-javno-pismo-zdravniski-zbornici-slovenije-in-replika-na-odgovor-prof-dr-ihana/#
Ja, se povsem strinjam ... ampak RAVNO zato imajo v tujini povsod vrtce in osnovne šole odprte in otroke noter ob upoštevanju ukrepov. Otroci rabijo družbo, so po zadnjih ugotovitah zelo redko izvor okužbe, čeprav se je predvidevalo drugače. Verjetno… ...prikaži več je torej nek razlog, da imajo skoraj vse napredne tuje države vrtce in šole odprte.
Otroci ,ki se zdravijo za Covid 19 imajo VSI pridružene bolezni kot je zapisano ,zato nobene panike,ni potrebe dodatno strašiti starše in otroke . Naj upoštevajo navodila o zaščiti kot sedaj ,to je edino pomembno .
Še enkrat si preberi.
Rdeča nit vsega je USTRAŠEVANJE LJUDI
Meni je pa zobarca prejšnji teden zamenjala zdravilo v zobu še za 14 dni. Sem pa v rizični skupini.
Vredno prebrati in pogledati https://m.planet-lepote.com/dr-vladimir-pirnat-javno-pismo-zdravniski-zbornici-slovenije-in-replika-na-odgovor-prof-dr-ihana/#
prve študije glede tega so stare že vsaj 4 mesece. Žal pri Slovencih dokler ne udari po betic, nč ne prime.
Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.xxhook.com
no rdečkarji bi pa odpiral šole ..pa vrtce..pa smučišča..pa demonstriral bi..pa rušli vlado zdaj
Smo ena zelo redkih držav, da je zaprla vrtce in osnovne šole. Izgleda je cela tujina rdeča.
mph in prav je tako, otroci so neprecenljivi
Ja, se povsem strinjam ... ampak RAVNO zato imajo v tujini povsod vrtce in osnovne šole odprte in otroke noter ob upoštevanju ukrepov. Otroci rabijo družbo, so po zadnjih ugotovitah zelo redko izvor okužbe, čeprav se je predvidevalo drugače. Verjetno… ...prikaži več je torej nek razlog, da imajo skoraj vse napredne tuje države vrtce in šole odprte.
Jebi se smrad fašistična
Čeprav sem jo nazadnje volil in k sreči niso bili izvoljeni, se prav veselim rušenja.
luli a maš rad rdečo..k bik😂🤣😂🤣😂