Kdaj se bodo naveličali lažirati številke. Sicer pa pozitiven, kužen, ne pomeni tudi bolan. Sosednja država ali ne zna testirat, lažirat ali kaj tretjega, kako sicer razumeti, da jim ob blagih ukrepih uspeva to, kar drugi ne znamo ali zmoremo.
Ne bo dolgo trajalo. Telekom je "testiral" svojo novo mrezo v Ajdovscini in Murski Soboti. Vrednosti so bile krepko preko 100 mikroTesla. Za primerjavo, visokonapetosntni daljnovod na razdalji 30m oddaja 0,4mikroT. Sem nekje prebral, da se je povecalo stevilo okuzenih… ...prikaži več dijakov v MS? Sledi lockdown, da bomo lahko doma uzivali VSE prednosti hitrega brezzicnega interneta.
Nabijam vas na penis in vaše seve in valove. Katera budala še to verjame, je res budala na potenco.
Nekaj je čudno. Več je cepljenih slabša je slika, večji je delež okuženih. Pa naj to razume kdor more. Nekaj tu močno smrdi.
laž
Terrrrrrrrorrrrr se nadaljuje......
Kdaj se bodo naveličali lažirati številke. Sicer pa pozitiven, kužen, ne pomeni tudi bolan. Sosednja država ali ne zna testirat, lažirat ali kaj tretjega, kako sicer razumeti, da jim ob blagih ukrepih uspeva to, kar drugi ne znamo ali zmoremo.
Laž za lažjo vladajočih naci mafijašev
LAŽ, LAŽ, debela nesramna LAŽ. Same fašistične laži.
www.spiritusanctus.si Katolibani širijo antipropagando proti cepljenju ! Kaj meni JJ ?
Ne bo dolgo trajalo. Telekom je "testiral" svojo novo mrezo v Ajdovscini in Murski Soboti. Vrednosti so bile krepko preko 100 mikroTesla. Za primerjavo, visokonapetosntni daljnovod na razdalji 30m oddaja 0,4mikroT. Sem nekje prebral, da se je povecalo stevilo okuzenih… ...prikaži več dijakov v MS? Sledi lockdown, da bomo lahko doma uzivali VSE prednosti hitrega brezzicnega interneta.
Obstajajo fleksarce in še kaj učinkovitejšega, bo padalo eno za drugim
vse pozitivne poslat za 14 dni v karanteno v prazne Hotele po Sloveniji, za vavcarje ki niso bili porabljeni!
še bo lušno...