Zaradi strašenja državljanov Vlada republike Slovenije nujno do jutri potrebuje 400 prostovoljcev za hospitalizacijo. Ponudbe pošljite na NIJZ pod "denar ni problem"
Okužba ni enako bolezen. Ampak pisunčkov to me zanima. Mora biti nonstop drama in click bite naslovi člankov. Tale žurnal je res ratal greznica. Članki z max. 4 povedmi, od tega 4/5 same norije.
Sedaj tudi uradno potrjeno kar razlagam odkar se je pojavil Omikron...Motil sem se le v tem, da sem mislil, da bo prekuževanje potekalo hitreje.. Raziskovalci Washington University navajajo zadnje projekcije za EU,... - Asimptomatičnih okužb (pozitivni, pa ne zbolijo) bo… ...prikaži več 90-95%...
- Hospitalizacij bo 90-96% manj kot pri delti...
- Smrtnost bo 97-99% nižja kot pri delti ....
- Verjetno se bo preko 60% prebivalcev v EU okužilo v naslednjih dveh mesecih.........----tinyurl.com/omicron-nenevaren
V naši vasi z 200 prebivalci so jih 300 testiral...Rezultat, vseh 500 je okuženih...;)
+++ heh, pa še res je +++
Če ste želeli študirati medicino, je sedaj pravi čas. Obstaja samo ena bolezen in nekaj simptomov
Amennn !!! ! !!! :-))
Prvič v zgodovini človeštva lahko bolezen, ki je nimamo, prenesemo na nekoga, ki je proti njej cepljen.
Zaradi strašenja državljanov Vlada republike Slovenije nujno do jutri potrebuje 400 prostovoljcev za hospitalizacijo. Ponudbe pošljite na NIJZ pod "denar ni problem"
naslednjih 14 dni bo ključnih...
;-) Ja, kot jih je že bilo ;-)
sem bil ze vesel da bo 77 000 skoda da ni rekorda za ginesovo knjigo bedaki
Okužba ni enako bolezen. Ampak pisunčkov to me zanima. Mora biti nonstop drama in click bite naslovi člankov. Tale žurnal je res ratal greznica. Članki z max. 4 povedmi, od tega 4/5 same norije.
Sosedova Mici se je v bajto zaprla...je rekla da raje umre od vibratorja kot od ventilatorja..;)
lluckyss 👍hvala, danes si nam s komentarji polepšal dan 😂
Sedaj tudi uradno potrjeno kar razlagam odkar se je pojavil Omikron...Motil sem se le v tem, da sem mislil, da bo prekuževanje potekalo hitreje.. Raziskovalci Washington University navajajo zadnje projekcije za EU,... - Asimptomatičnih okužb (pozitivni, pa ne zbolijo) bo… ...prikaži več 90-95%... - Hospitalizacij bo 90-96% manj kot pri delti... - Smrtnost bo 97-99% nižja kot pri delti .... - Verjetno se bo preko 60% prebivalcev v EU okužilo v naslednjih dveh mesecih.........----tinyurl.com/omicron-nenevaren