lahko je 100 x predsednik, ampak tega cagavca nebi prenesla niti minute ob sebi !brez sexapila, nekarizmatičen total, popolnoma brez energije, brez hrbtenice, copata...........
Gospod Cerar, v času vašega mandata bi pa lahko mal stisnili zobe in bili lokal patriot ter išli na domača smučišča, ko pa ne boste več premier pa zaradi mene greste lahko tudi v Republiko Kongo.
On pa na psihiatrijo.
Prva dama, ki to ni, je padla. Čista groza. In to v Nassfeldu. V Avstriji. Kdo za hudiča jo je pa spustil čez mejo? A je šla mimo Šenčurja?
Lepo lepo se njemu je treba kaj polomt
Ja nč Miro, mal jo bo treba pocartat. :)
Ja, pa kaj? A je bila morda edina na urgenci v tem letu?!
lahko je 100 x predsednik, ampak tega cagavca nebi prenesla niti minute ob sebi !brez sexapila, nekarizmatičen total, popolnoma brez energije, brez hrbtenice, copata...........
Pa koga to zanima? Nešteti smučarji so že padli, pa jih nismo brali v cajtengah.
Če bi "padla" z njim vred da bi slovenci naredili še en praznik osvoboditve slovenije...
Verjetn se je aletela v skupino beguncev, ki so šli v urejeni kolni proti Nirvai (Nemčiji)...
Sodeč po njenem grdem obrazu sem siguren da jo je cmerar pahnil,da bi se je rešil in si domov prignal kako migrantsko prostitutko.
Gospod Cerar, v času vašega mandata bi pa lahko mal stisnili zobe in bili lokal patriot ter išli na domača smučišča, ko pa ne boste več premier pa zaradi mene greste lahko tudi v Republiko Kongo.
ne upa