Zdravje
545 ogledov

Cepilo se je 5,5 odstoka ljudi, NIJZ še vedno priporoča, da to storite

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Antikrist9 21:00 15.januar 2025.

A ste Toninov kamion z maskami že dobili, hehehe?

• Kmodri_ 22:09 15.januar 2025.

Predčasno so poslali drugega...za vsak primer! Samo povem....

krucefix123 22:54 15.januar 2025.

Nikdar ni niti izginil,problem je bil v deklaracijah,ki bognedaj da bi jih kdo prebral.Smo imeli v službi iste maske in na škatli je lepo pisalo ,da ne ščiti pre virusi in celo v oklepaju tudi pred corona virusi ne.Smešno ,ker ...prikaži več sem čakal in jih nismo dočakali ,seveda z razlogom.

Zala 23:23 15.januar 2025.

Več ko je na voljo cepiv, bolj ljudje zbolevajo. Pričakovali bi ravno nasprotno.

• Ender3 20:51 15.januar 2025.

Spet se trudijo oglaševati cepljenje na lastno odgovornost V bistvu zgolj priporočajo. Naj pri tem tudi ostane. Kaj hMP virusa pa še ni na obzorju..ga.Vitek ?

krucefix123 22:56 15.januar 2025.

no saj so tudi za covid priporočali,samo več ali manj so ljudje občutili ,da jim priporočajo s pištolo namerjeno v glavo.

• Smetfor 21:30 15.januar 2025.

Dokler je cepljenje prostovoljno nimam nič proti. Vsak si usodo izbira sam. Ko pa govorimo o prisilnjem cepljenju je pa treba govoriti o zločinu nad človečnostjo! MENGELE 2019 NIKOLI VEČ!!! VSAK PRISILE POSTOPEK "ZDRAVLJENJA" JE ZLOČIN!

• Človek2024 21:19 15.januar 2025.

Cepim se vsako leto in nikoli nimam gripe. Pred cepljenjem pa sem vsako zimo en ali dva tedna ležal v postelji z vročino. Odločitev o cepljenju je zame zelo enostavna.

• bi_ba 23:36 15.januar 2025.

Jaz se pa še nikoli v življenju nisem cepila proti gripi, pa tudi gripe še nikoli nisem imela, še prehlada se ne spomnim. Važno je poskrbeti za dober imunski sistem, ne pa cepiva trpati vase. Samo moje mnenje, ostali pa po želji....

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.