Vsaka mafija najde svojo branžo in trenutek za dobiček . Maske ,testerji in cepiva so preteklost ....sedaj pride na vrsto klasika kot pred 40 leti ...nafta .
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
JVPM, kaj jamrate, ce vsi cisto tocno veste, da je Jansa kriv!!! Ce se niste slisali, vam povem, da se je srecal z 128x odlikovanim Hrjavcem v "Русская изба в горах Вршич" ali po slovensko "Ruski WC na Vrsicu"! Hrjavec… ...prikaži več zahteva tunel iz Kremlja do Vrsica, tam pa First class Catering z Ruskaja sampanskoja...
Kaj ima pa Liberija s tem...? Aha, mislis na ladje, ki jih ima blaznes tam prijavljene? A-a, nic ne pomaga, vse stopirano ala Georgijska ladja Ruski brez goriva: Fuck you ali pa vesla v roke!
Vsaka mafija najde svojo branžo in trenutek za dobiček . Maske ,testerji in cepiva so preteklost ....sedaj pride na vrsto klasika kot pred 40 leti ...nafta .
Jutri elektrika .....
Samo upamo da ne mislijo resno. Ker če, se avtu še nekako odrečem in pol z triciklom v šolo-vrtec-službo in popoldne v obratnem vrstnem redu domov
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Bravo evropski kreteni od politikov samo nam jeb... Zivot seveda vse za pofu ka no Ameriko
Cela Evropa se živi na račun pogonskih goriv
JVPM, kaj jamrate, ce vsi cisto tocno veste, da je Jansa kriv!!! Ce se niste slisali, vam povem, da se je srecal z 128x odlikovanim Hrjavcem v "Русская изба в горах Вршич" ali po slovensko "Ruski WC na Vrsicu"! Hrjavec… ...prikaži več zahteva tunel iz Kremlja do Vrsica, tam pa First class Catering z Ruskaja sampanskoja...
ta liberizacija je bila res dobra ideja...
Kaj ima pa Liberija s tem...? Aha, mislis na ladje, ki jih ima blaznes tam prijavljene? A-a, nic ne pomaga, vse stopirano ala Georgijska ladja Ruski brez goriva: Fuck you ali pa vesla v roke!
my bad, prehitri prsti, liberalizacija.
Žal so politiki za večino krivi vse ostalo pa so tisti krivi ki jih volijo.