Ne znam si predstavljat jeans hlač brez tega žepeka...včasih smo,medtem ko smo čakali dekle,vanj vstavili palec,desno stopalo pa je bilo naslonjeno na steno...to so bili časi
Tega ne vejo mlajši, mi strajši pa to vemo, kako so tudi nastel kavbojke: Na začetku iz šotorskega platna za rudarje.. kvoce, da se pei šivin snio trgale.. pa bolj trpežne so bile, za "emtanje" po blatu- zemlji.. vse… ...prikaži več je ostalo več vodženo.. :-)
V bistvu je ta žepčič dandanes brez zveze. En ključ bi še šel notri, vendar imamo vsi šop ključev. Kovanec ali dva bi tudi šla notri, a je žepčič preglobok in kovance stežka dobiš nazaj ven, Noež, svinčnik ali škarjice… ...prikaži več je prenevarno devati notri, ker se hitro zaštihaš. Ure so samo še na mobijih.
danes pa je žep primeren za kakšem kondom ali ekstazi
Ne poznam niti ene osebe ki bi imela danes žepno uro.
lah je tud za zippo vžigalnik, za to ga js uporabljam ;)
Pre hito pisal: - kovice..-se niso prehitro šivi strgali..- za metanje po ...-je že videno.. sorči noo :-)
Ne znam si predstavljat jeans hlač brez tega žepeka...včasih smo,medtem ko smo čakali dekle,vanj vstavili palec,desno stopalo pa je bilo naslonjeno na steno...to so bili časi
jaz mislim, da je bil žepek namenjen drobižu ..
jaz mislim, da je bil žepek namenjen drobižu ..
včasih za wisky danes za parkirni stroj
včasih za wisky danes za parkirni stroj
Jaz ko sem še kadil sem si dal v ta žepek ZIPPO vžigalnik !
Tega ne vejo mlajši, mi strajši pa to vemo, kako so tudi nastel kavbojke: Na začetku iz šotorskega platna za rudarje.. kvoce, da se pei šivin snio trgale.. pa bolj trpežne so bile, za "emtanje" po blatu- zemlji.. vse… ...prikaži več je ostalo več vodženo.. :-)
Jaz ga uporabljam za ključe. Če jih non stop nosiš po žepih, ti preluknjajo vsak drug žep razen tistega žepka.
Malo morgen !! Cmerarjev sekretar Burger že ve za kaj bi uporabil tamali žepek. Notri gre ena mala čajna pašteta !!! Pripravno, ni kaj !!
V bistvu je ta žepčič dandanes brez zveze. En ključ bi še šel notri, vendar imamo vsi šop ključev. Kovanec ali dva bi tudi šla notri, a je žepčič preglobok in kovance stežka dobiš nazaj ven, Noež, svinčnik ali škarjice… ...prikaži več je prenevarno devati notri, ker se hitro zaštihaš. Ure so samo še na mobijih.