Čefur kdo? Jao pa tale si res misli da je nogomet center sveta. Boli Putina za nogomet. NATO se naj še malo z.... in ne bodo igrali nogometa tudi v preostali evropi.
Kaj pa je pisalo, ko si pogledal đđ v čelo???? Baraba, drek, ponarejevalec dokumentov, lažnivec zahrbtnež, podlež...... No nekaj videnj sem naštel, morda pa še ti lahko tej barabi pripišeš kakšno???🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇
Predlagam stadion Stožice!
Jako jih boli. Najboljši da finale speljejo v Ukrajini.
Ja, v vojnem obdobju pa bodo Rusi zaradi enega Ćeferinovića na kolenih - kot zaradi dosedanjih sankcij... haahhhaaaahhhaaa
GAZPROM je glavni pokrovitelj LIGE PRVAKOV ...torej kaj boste storili ? Morda boste zamenjali pokrovitelja in kršili pogodbe ?
ja pravilno tako iz vidika nestrinjana s vojno kot predvsem varnosti udeležencev
Predlog je v Kijevu.
Jao jao, ko bodo tebe Ceferinko udarli Rusi... Ja, verjetno ne bo imelo časa boleti.
Čefur kdo? Jao pa tale si res misli da je nogomet center sveta. Boli Putina za nogomet. NATO se naj še malo z.... in ne bodo igrali nogometa tudi v preostali evropi.
haha je res veliik udarec za državo ja....brez blesavga fuzbala ne bodo preživeli...
Čeferin je tudi vreden svojega denarja. Samo pogledaš ga v čelo, kjer jasno piše: BARABA.
Kaj pa je pisalo, ko si pogledal đđ v čelo???? Baraba, drek, ponarejevalec dokumentov, lažnivec zahrbtnež, podlež...... No nekaj videnj sem naštel, morda pa še ti lahko tej barabi pripišeš kakšno???🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇
Bravo, Pretnar! Komentar vreden pravega SĐS-ovca! 🤦
Sem levičar, ampak človek, ki je "odvetnik" in milijonar, ne more predstavljati levice. Da ne govorim, da noben odvetnik ni pošten človek.
No, to pa je mnogo preveč posplošeno, se ti ne zdi? Niso vsi bogataši "krivi", kot tudi ni vsa "sirotinja" dobra...
koga normalnega v vojnem stanju zanima fuzbal?...nehite se smešit vi tam na žurnalu...
Tudi Fifa bi morala reagira in izključiti Ruše za dodatne kvalifikacije za nastopanje na svetovnem prvenstvu vsaj za kakšnih 5-10 let.
Lilija Ruše so v 4 slo. ligi
Kaj Ruše so se že tudi odcepile? Hmmm pričakujemo invazijo naših pilatusov in patrij...samo da pridejo s popravila. :D
Hahaha ok napaka Ruse