Saj,ko bo revščina,pa ko folk ne bo imel kaj dati v usta,pa ko se poveča kriminal in brezposelnost...,potem bomo videli a je farsa ta bacilček ali ni farsa.
Nisem videl,sem spregledal.FDV vemo kaj predstavlja oziroma kakšno težo,
veljavo ima.In,kje se bojo poznale karantene? Kje se bojo,na čem se bojo poznale morebitne nove karantene,če bojo potrebne? Kje se pozna obremenitev zdravstva,razvoj zdravil,preprodaja sanitetnega materiala?..... .
Janez_53,verjel ti meni ali ne,Čeferin pomoje po poštenosti in po pogumnosti ni vreden,da ti opere noge.No,medtem ko bi bila po sposobnostih(vsak na svoj način) "tam tam".Glede vpliva in pomembnosti je pa čisto odvisno od posameznika.Zame ni niti pomemben, niti vpliven.In,naj… ...prikaži več raje gleda na situacijo v Bergamu,pa potem še širše in da ne palamudi in ne rapata preveč.A štekaš ti Đoni_53.
Da je Čeferin povprečen,po zaslugi bolj čudnih zvez cenjen pravnik...,to vemo. Da je pa še prerok,to pa nisem vedel.Bom še jaz malo probal "napovedati prihodnost".Jaz pa mislim,da ne bo tako hudo dolgo,ko bo komplet ali v paketu Čeferinom začelo "dol… ...prikaži več padat".To je moje skromno mnenje.
Všeč mi je njegov optimistični pogled na prihodnost.
Meni pa tvoja naivnost,komičnost... .
meni tudi...korona farsa bo počasi morala zapreti poglavje ker je ''Esmeralda spregledala''....
bjegova optimističnost sem mislil
Saj,ko bo revščina,pa ko folk ne bo imel kaj dati v usta,pa ko se poveča kriminal in brezposelnost...,potem bomo videli a je farsa ta bacilček ali ni farsa.
kakšno vezo pa ima infekt z kriminalom....si prebral kakšno FDV diplomsko nalogo? razloži ker sem premalo poučen o tem,,
še vedno pa mi je jasno da to ni bacil ampak virus in je farsa na kubik
Kaj pa vem? Mogoče je,mogoče pa tudi ne.
Nisem videl,sem spregledal.FDV vemo kaj predstavlja oziroma kakšno težo, veljavo ima.In,kje se bojo poznale karantene? Kje se bojo,na čem se bojo poznale morebitne nove karantene,če bojo potrebne? Kje se pozna obremenitev zdravstva,razvoj zdravil,preprodaja sanitetnega materiala?..... .
Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke -–– B︆︆r︆︆e︆︆d︆︆h︆︆o︆︆t︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m
Kratka pamet. Šef nogometne mafije je pozabil na Bergamo... in tisoče mrtvih.
A res misliš, da si "pomemben", ko pljuvaš po sposobnem, poštenem in pogumnem človeku, kateremu ti ne boš nikoli segel niti do gležnjev?
Janez_53,verjel ti meni ali ne,Čeferin pomoje po poštenosti in po pogumnosti ni vreden,da ti opere noge.No,medtem ko bi bila po sposobnostih(vsak na svoj način) "tam tam".Glede vpliva in pomembnosti je pa čisto odvisno od posameznika.Zame ni niti pomemben, niti vpliven.In,naj… ...prikaži več raje gleda na situacijo v Bergamu,pa potem še širše in da ne palamudi in ne rapata preveč.A štekaš ti Đoni_53.
fars tupa farsa... daj poslušaj malo Montagniera.....
Da je Čeferin povprečen,po zaslugi bolj čudnih zvez cenjen pravnik...,to vemo. Da je pa še prerok,to pa nisem vedel.Bom še jaz malo probal "napovedati prihodnost".Jaz pa mislim,da ne bo tako hudo dolgo,ko bo komplet ali v paketu Čeferinom začelo "dol… ...prikaži več padat".To je moje skromno mnenje.