Šport /sport/nogomet
20717 ogledov

Čeferin: Dovolj ustrahovanja in apokaliptičnih napovedi!

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • optimist11 12:03 20.maj 2020.

Všeč mi je njegov optimistični pogled na prihodnost.

Pinkopalinko 12:21 20.maj 2020.

Meni pa tvoja naivnost,komičnost... .

• timja 12:32 20.maj 2020.

meni tudi...korona farsa bo počasi morala zapreti poglavje ker je ''Esmeralda spregledala''....

• timja 12:32 20.maj 2020.

bjegova optimističnost sem mislil

Pinkopalinko 12:50 20.maj 2020.

Saj,ko bo revščina,pa ko folk ne bo imel kaj dati v usta,pa ko se poveča kriminal in brezposelnost...,potem bomo videli a je farsa ta bacilček ali ni farsa.

• timja 16:20 20.maj 2020.

kakšno vezo pa ima infekt z kriminalom....si prebral kakšno FDV diplomsko nalogo? razloži ker sem premalo poučen o tem,,

• timja 16:21 20.maj 2020.

še vedno pa mi je jasno da to ni bacil ampak virus in je farsa na kubik

Pinkopalinko 16:37 20.maj 2020.

Kaj pa vem? Mogoče je,mogoče pa tudi ne.

Pinkopalinko 19:35 20.maj 2020.

Nisem videl,sem spregledal.FDV vemo kaj predstavlja oziroma kakšno težo, veljavo ima.In,kje se bojo poznale karantene? Kje se bojo,na čem se bojo poznale morebitne nove karantene,če bojo potrebne? Kje se pozna obremenitev zdravstva,razvoj zdravil,preprodaja sanitetnega materiala?..... .

Branniseta 01:00 21.maj 2020.

Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke -–– B︆︆r︆︆e︆︆d︆︆h︆︆o︆︆t︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

• Tupamaros 12:00 20.maj 2020.

Kratka pamet. Šef nogometne mafije je pozabil na Bergamo... in tisoče mrtvih.

• Janez_53 12:06 20.maj 2020.

A res misliš, da si "pomemben", ko pljuvaš po sposobnem, poštenem in pogumnem človeku, kateremu ti ne boš nikoli segel niti do gležnjev?

Pinkopalinko 12:20 20.maj 2020.

Janez_53,verjel ti meni ali ne,Čeferin pomoje po poštenosti in po pogumnosti ni vreden,da ti opere noge.No,medtem ko bi bila po sposobnostih(vsak na svoj način) "tam tam".Glede vpliva in pomembnosti je pa čisto odvisno od posameznika.Zame ni niti pomemben, niti vpliven.In,naj ...prikaži več raje gleda na situacijo v Bergamu,pa potem še širše in da ne palamudi in ne rapata preveč.A štekaš ti Đoni_53.

• timja 12:30 20.maj 2020.

fars tupa farsa... daj poslušaj malo Montagniera.....

Pinkopalinko 11:09 20.maj 2020.

Da je Čeferin povprečen,po zaslugi bolj čudnih zvez cenjen pravnik...,to vemo. Da je pa še prerok,to pa nisem vedel.Bom še jaz malo probal "napovedati prihodnost".Jaz pa mislim,da ne bo tako hudo dolgo,ko bo komplet ali v paketu Čeferinom začelo "dol ...prikaži več padat".To je moje skromno mnenje.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.