Kdo in kateri DRŽAVNI organ dovoljuje prevoz uporabljenih mask in tekstila okuženega s KORONO preko Slovenije v Bosno ????? Ste fuknjeni ali kaj al pa sploh ne veste kaj nam Italijani vozijo čez državo !!!
https://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:874004-Zale-se-na-nesnosan-smrad-strahuju-da-je-u-paketima-zarazena-medicinska-oprema-Otpad-iz-Italije-izazvao-paniku-FOTO
Pa še kako te ima! Ko gre za epidemijo se "človekove ustavne pravice" postavijo pod splošno korist. No, vedno pa lahko odkloniš in greš avtomatsko v 14 dnevno karanteno. Sicer je pa na hrvaškem tako, da plačaš tudi, če te… ...prikaži več pošljejo na test in se izkaže, da je negativen...
Noben te ne motre naterat da policajem pihaš , pa te proglasijo avtomatićno za pijanega . Tle si pa avtomatično okuženi ! So ti sedaj "tvoje" državljanske pravice bolj jasne ?
Točno tako. Ko imaš gripo ti svetujejo pitje čaja in počitek. jaz sploh ne hodim k zdravniku po take smešne nasvete. kar se tiče te nove gripe je isto samo nekaj so rabli za napihovnje in strašenje ljudi. Dajte se… ...prikaži več zbudit. Ko ljudje umrejo za drugimi boleznimi pa se ne poroča samo od nove vrste gripe.
Kdo in kateri DRŽAVNI organ dovoljuje prevoz uporabljenih mask in tekstila okuženega s KORONO preko Slovenije v Bosno ????? Ste fuknjeni ali kaj al pa sploh ne veste kaj nam Italijani vozijo čez državo !!! https://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:874004-Zale-se-na-nesnosan-smrad-strahuju-da-je-u-paketima-zarazena-medicinska-oprema-Otpad-iz-Italije-izazvao-paniku-FOTO
Ja pa j, kakšnih 1500 kun, nihče me nima pravice testirat proti moji volji, ne v Sloveniji, ne na Hrvaški!
Pa še kako te ima! Ko gre za epidemijo se "človekove ustavne pravice" postavijo pod splošno korist. No, vedno pa lahko odkloniš in greš avtomatsko v 14 dnevno karanteno. Sicer je pa na hrvaškem tako, da plačaš tudi, če te… ...prikaži več pošljejo na test in se izkaže, da je negativen...
Noben te ne motre naterat da policajem pihaš , pa te proglasijo avtomatićno za pijanega . Tle si pa avtomatično okuženi ! So ti sedaj "tvoje" državljanske pravice bolj jasne ?
Točno tako. Ko imaš gripo ti svetujejo pitje čaja in počitek. jaz sploh ne hodim k zdravniku po take smešne nasvete. kar se tiče te nove gripe je isto samo nekaj so rabli za napihovnje in strašenje ljudi. Dajte se… ...prikaži več zbudit. Ko ljudje umrejo za drugimi boleznimi pa se ne poroča samo od nove vrste gripe.