Britanski sev mutiral. Ja itak saj so vedeževalci na inštitutu Jožef Stefan že povedali da se imenuje slovenski sev. Itak je JJ napovedal da bomo prvi na svetu.
no jest imam en predlog, naj europska unija , torej njeni šefi in komisarji odločijo takole, plačali smo vam za razvoj, torej je cepivo naše, sedaj pa dajte navodila za izdelavo nam. in potem lahko vsaka fabrika v europi začne… ...prikaži več delat cepivo, v sloveniji krka in lek. pa me res zanima, kolk časa bo še virus haral ?
Britanski sev mutiral. Ja itak saj so vedeževalci na inštitutu Jožef Stefan že povedali da se imenuje slovenski sev. Itak je JJ napovedal da bomo prvi na svetu.
To pomeni da virus hitreje mutira kot lahko prilagajajo cepivo... Ne bom razpredal, kaj to v praksi pomeni..
V praksi pomeni ,da bodo farmacevti zaslužili dodatne milijarde na račun sevov .
...to pomeni ,da je mutav
Meni je strasno zanimivo kako virus ve, da mi delamo cepivo, ce je le skupek proteinov in ni zivo bitje.
ja vsaka država ima svoj avtohtoni sev in mutira za vsako regijo posebej
To pomeni, da hočejo prodati še dozo za britanski sev, potem pa kolikor je držav na svetu toliko bo sevov, trilijonska trilogija.
no jest imam en predlog, naj europska unija , torej njeni šefi in komisarji odločijo takole, plačali smo vam za razvoj, torej je cepivo naše, sedaj pa dajte navodila za izdelavo nam. in potem lahko vsaka fabrika v europi začne… ...prikaži več delat cepivo, v sloveniji krka in lek. pa me res zanima, kolk časa bo še virus haral ?
Britanski sev ima mutacijo z imenom E484K ! Naš bo verjetno z imenom AK 47 .