Zdravilo v Ameriki stane 1,2 mio USD, priblizno okoli 1 mio EUR. Vendar je piskercek v EU pristavilo ce se ne motim Francosko podjetje in ceno kar tako malo za foro podvojilo. Najbolje bi bilo da kontaktirajo direktno firmo razen… ...prikaži več ce ni ze tale posrednik zvleko neke exluzive za zastopstvo. Cena je 1 mio EUR, vsaj tako je bilo predstavljeno v USA.
Zanima me, če je to sigurno, da bo šel denar za tega fantka... Da se ne bi kdo drug okoristil.
Rada bi nakazala nekaj denarja, ampak izključno za tega srčka...
upam da fantu uspe!
Zdravilo v Ameriki stane 1,2 mio USD, priblizno okoli 1 mio EUR. Vendar je piskercek v EU pristavilo ce se ne motim Francosko podjetje in ceno kar tako malo za foro podvojilo. Najbolje bi bilo da kontaktirajo direktno firmo razen… ...prikaži več ce ni ze tale posrednik zvleko neke exluzive za zastopstvo. Cena je 1 mio EUR, vsaj tako je bilo predstavljeno v USA.
da bo pošteno porabljen ta denar za tega otroka
Zanima me, če je to sigurno, da bo šel denar za tega fantka... Da se ne bi kdo drug okoristil. Rada bi nakazala nekaj denarja, ampak izključno za tega srčka...
če te zanima njih vprašaj ,doniraj ali ne ,zdravstvo v Slo več ne deluje pa dajmo vsaj mi ljudje
upajmo ,da bo temu otroku pomagala operacija
Nekateri starši si z boleznijo svojih otrok kujejo dobičke. Ne nasedajte.
sram vas je lahko, saj ni obvezno pomagati, če nočete darovati, pač ne darujte, ampak lepo prosim, vzdržite se tovrstnih komentarjev.