Od volitev sem nisem dobil nobenega razloga, da ne bi ponovno volil Bratuškove, čeprav je Šarec pridobil veliko simpatij pri meni. UPam samo, da vsega ne pokvari, če postavi tistega pokvarjenca za komisarja.
Ha - po kučanu serpentinškovo povezovanje - blefer po udbomafijsko za nateg drugorazrednih državljanov. Vse samo za svoje žepe, Slovenija je itak ukraden globok teritorij rdeče mafije . Države nimamo.
Cerar je samo povzpetnik. Ker mu ni uspelo, da bi bil predsednik državnega zbora, zdaj cilja na mesto komisarja.
Jebenti,tale babnica se mi bo še začela dopasti.
Seveda je njej bolje, da je predsednica v mali stranki, kot pa pomočnica v veliki... :-)
Komik dobil košarco.... še več gela bo treba vtreti v to puhlo bučo.
Ko ji bo Šarec ponudil kakšno dobro mesto v vladi, bo takoj požrla besedo.
Kaj si neveden, saj je ministrica v sedanji vladi ali samo tako pišeš, ker nimaš drugega dela.
Od volitev sem nisem dobil nobenega razloga, da ne bi ponovno volil Bratuškove, čeprav je Šarec pridobil veliko simpatij pri meni. UPam samo, da vsega ne pokvari, če postavi tistega pokvarjenca za komisarja.
Ha - po kučanu serpentinškovo povezovanje - blefer po udbomafijsko za nateg drugorazrednih državljanov. Vse samo za svoje žepe, Slovenija je itak ukraden globok teritorij rdeče mafije . Države nimamo.
mirror kaj si neveden saj je ministrica n sedanji vladi
Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com
Anti Janša koalicija se že spet oblikuje. Samo za to se gre.
Razumljivo, ker slabše kot JJ ne more bit.