A slovenski vozniki se pa držijo tega pravila,malo kurac se ga,enako se ustavljajo kjer je "MOGOČE" in upam,da nekoč en 50tonski šlepar posprav ene 10-20 teh pametnjakovičev,ki jim je več za pleh,kot za življenje??
Google sedaj plačuje 400 do 600 dolarjev štiri ure za delo na spletu od home.my zadnje plače je bilo 4500 $ za delo 25 ur na teden na spletu. Moja sestra je že nekaj mesecev v povprečju 20000 $ in… ...prikaži več dela približno 30 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga poskusil. Potencial pri tem je neskončen. To p0čnemm
➤➤➤➤ ➤ www.Earn91.Com
Po CPP šofer mora ustaviti vozilo - kakršnokoli -, če mu vidljivost toliko pade nezadostno , da bi bilo nadaljevvanje vožnje nevarno . Ob toči je ista stvar . Kajti grozi prednji steklolom , kajti nikoli se ne ve, kako… ...prikaži večkako velik grumen ledu bo padel dol !
Dober , pomen to da ti voziš napamet ! Jaz sem v Dalmaciji poleti moral 2 x ustaviti na navadni cesti , ker druga brzina brisalcev ni mogla obrisati stekel od siline dežja!
A slovenski vozniki se pa držijo tega pravila,malo kurac se ga,enako se ustavljajo kjer je "MOGOČE" in upam,da nekoč en 50tonski šlepar posprav ene 10-20 teh pametnjakovičev,ki jim je več za pleh,kot za življenje??
Se spomniš pregovora:"Kdor drugemu jamo koplje ..."
je grobar
klepetava@me ne gane pregovor,ampak tko je v resnici!
Google sedaj plačuje 400 do 600 dolarjev štiri ure za delo na spletu od home.my zadnje plače je bilo 4500 $ za delo 25 ur na teden na spletu. Moja sestra je že nekaj mesecev v povprečju 20000 $ in… ...prikaži več dela približno 30 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga poskusil. Potencial pri tem je neskončen. To p0čnemm ➤➤➤➤ ➤ www.Earn91.Com
Jebite se , kdaj boste omogočili popravo svojega teksta !
Po CPP šofer mora ustaviti vozilo - kakršnokoli -, če mu vidljivost toliko pade nezadostno , da bi bilo nadaljevvanje vožnje nevarno . Ob toči je ista stvar . Kajti grozi prednji steklolom , kajti nikoli se ne ve, kako… ...prikaži večkako velik grumen ledu bo padel dol !
Jebeš pleh,ampak teb je ljubši,kot pa tvoje življenje,vsaj tko zgleda?
Dober , pomen to da ti voziš napamet ! Jaz sem v Dalmaciji poleti moral 2 x ustaviti na navadni cesti , ker druga brzina brisalcev ni mogla obrisati stekel od siline dežja!
Men se to ne dogaja,ker ustaše že od 1999 ignoriram!!