Slovenija
10 ogledov

Bralci: Simčič odstopi!

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • erikkk 10:31 03.marec 2012.

    Resno se sprašujem koliko je še takih ki se hvalijo z lažnimi spričevali med poslanci in ožemajo visoke plače na naš račun... Res.????!.. Če se dokaže da je Simič ponaredu spričevalo, ga je treba vn iz parlamenta vreč in ...prikaži več na sodišče z njim pa zapor, ker je zavajal, lagal javnosti in neupravičeno prejemal poslanske plače na račun lažne diplome... Tud vrne naj vse zasluženo do sedaj... Rjavec pa me je razočaral, in nemala mnogo drugih ki so vrjeli vanj, ker zagovarja in ščiti nekoga za katerega vrjamem da niti sam ni prepričan. Ampak bolj se mi zdi da ona dva že vesta (vse to sprenevedanje pa zavlačevanje) kako in kaj, in če sta ga lomila naj pošteno za to plačata, oba ...

  • Aleksander Marcen 20:58 03.marec 2012.

    Ja,ja,spoštovani slovenci in slovenke,takšni vele-možgani nam krojijo usodo.resnično smo bedni,zato bodite pripravljeni še na večjo revščino.kulture posebej ne rabimo,saj imamokomediante vsak dan,vsako uro,v vsakem časopisu,pa še plačani so-razultati tu ne štejejo.Zamislite si ,če v trgovini za kupljeno blago,ki ...prikaži več je takoj plačano ,ne vzamete računa za to plačano blago in vas inšpektor pred vrati zunaj ustavi in nimate računa,da mu ga na zahtevo pokažete,vas doleti takojšnja kazen.Kaj pa tu,mesec dni že poslušamo "nategovanje",pa še vedno nič.Mogoče je tudi to program varčevanja!!!!!!!!?????Že star pregovor pravi :kar se Janezek nauči ,to Janezek zna.

  • nostradamus 08:31 04.marec 2012.

    da se je simcic utopil v lastnih lazeh me ne cudi moti me pa erjavec ki ga brezkompromisno podpira ceprav se zaveda da pljuva v lastno skledo najbolj smesno je pri vsemu le to da so to ljudje ki smo ...prikaži več jih izvolili da vodijo drzavo kako ze z ponarejanjem in sprenevedanjem ?

  • Fulmmer 09:05 03.marec 2012.

    Odstopiti in kazensko odgovarjati!!!! To bi se v normalni državi zgodilo, pri nas se bo pa najbrž pritožil in dobil mastno odpravnino in odškodnino....

  • balu 10:16 03.marec 2012.

    Res smo banana država!! Glumijo do zadnjega, pa to so vsi sami igralci!!!!!!!!!!!!!

  • dragec 15:31 03.marec 2012.

    Dragi moji komentatorji, končajmo (magari mi) to štorijo s Simčičem. Zadosta smo povedali, škoda naših mnenj. Naj vidijo volilci kakšne neumneže so volili. Oblast je slast!

  • stela 10:02 03.marec 2012.

    Pišuka, enkrat golobič, zdej simčič.... Pa dejte mu priznat da zna kuhat pa kelnart pa da se tole neha. In z vsem spoštovanjem,ki so res naredili to šolo in delajo v tem poklicu!!!Karl pa tud.....matr si me razočaral.... ...prikaži več sej vem da ti je vseen, ali ipak...,

  • Polonca Kosi 14:09 03.marec 2012.

    sej pol bi mogl vsi odstopit ker so vsi eni klovni

  • Koka 09:52 03.marec 2012.

    Naj odstopita oba, Simčič in Karlov Erjavec, naj barabe afne guncata na gmajni, ne pa v parlamentu !

  • 1111 10:32 03.marec 2012.

    ...Simčič, sram te bodi, da imaš tako za norca slovence...Bravo Erjavc, ti si ogledalo poštenja v stranki in kot zunanji kekec!!! Sramota za vse člane stranke, ki nekaj takega dovolijo...da ki stranka upokojencev...stranka nesposobnežev, lažnjivcev in prevarantov!

  • dd 10:48 03.marec 2012.

    Predlagam, da bi vsem v parlamentu naredili temeljito kontrolo spričeval in dokumentov o izobrazbi.!! Sicer naj kazensko odgovarjajo, kot to veleva zakon.

  • maneken 11:38 03.marec 2012.

    zakaj bi moral odstopiti on, ki je eden od mnogih lažnivcev, ostali lažnivci pa nas lahko vlečejo naprej? Najbolj sem se smejal, ko je rekel, da se ne spomni nobenega profesorja iz srednje šole. He he, jaz pa se spomnim ...prikaži več vseh, čeprav sem mnogo starejši kot on...

  • 1111 11:55 03.marec 2012.

    ...niti lagat ne zna...kakšen butl!!! :)

  • tralala 15:45 03.marec 2012.

    Kakršen premier, takšni poslanci. Težko me še kaj preseneti.

  • Tupamaros 12:11 04.marec 2012.

    Pravljice in povesti za neumne Slovence. Mediji pridno izpolnjujejo svoje obveznosti do po volitvah poraženih partijskih režiserjev. Za vstop v DZ in poslanski sedež ni ptrebno spričevalo, diploma ali celo zdravniško potrdilo (za katerega bi se jaz zavzel). Vse kar ...prikaži več potrebuješ je izvolitev na volitvah. Dokler imamo proporcionalni volilni sistem tudi volilci ne morejo enkrat izvoljenega odpoklicati. Ta že dvotetenska in popolnoma nepotrebna medijska farsa je navadno spletkarjenje užaljenih po neuspehu njihovega izbranca za mandatarja. Prepričan sem, da mnogi od vas poznate osebke, ki imajo spričevala, diplome in celo doktorate pa so za to za kar te »certifikate« imajo popolnoma neuporabni. Ti, tako ali drugače pridobljeni »papirji« so značilni za realsocialistična okolja. V normalnem okolju so le vsopnica. Vse ostalo so uporabno znanje in sposobnosti za doseganje dodanih vrednosti.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.