Slovenija
48577 ogledov

Zdaj je uradno: Boscarol zapira Kolosej

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Mehičanka76 10:43 14.marec 2023.

Arhitekturna sramota! Ne vem kako se taka prenova spravi mimo vseh organov, ki morajo prispevati podpis. Morda v imenu denarja?

• robi2107 12:04 14.marec 2023.

Itak je cel BTC arhitekturno brez veze. Če lahko sploh govorimo o arhitekturi v kontekstu BTC-ja. V osnovi so to ena skladišča, ki so bila takrat funkcionalno razporejena, z dovolj prostora, da se je pretovarjal tovor, ajzenponom in vsem, kar ...prikaži večr rabi resen transport in manipulacija blaga. Čista funkcija. Danes je to eno sračje gnezdo, pa naj Mermal govori kar hoče

• mph2 14:02 14.marec 2023.

@robi, ta "skladišča" izgledajo top v primerjavi s to grozljivko. Celo, če bi ostalo kot je bilo včasih, kot barakarsko naselje. :-)

• robi2107 14:43 14.marec 2023.

Ma, vse skupaj je eno sračje gnezdo, "Skladišča" pa so dejansko bila skladišča, če kaj poznaš zgodovino BTC-a. Še ko sem bil že polnoleten, se je to imenovalo Javna skladišča, kjer se je skladiščila vsa roba, ki je prišla iz ...prikaži več uvoza v Jugo in jo je bilo treba ocariniti in potem zlifrati naprej po državi, kot tudi roba, ki je šla v izvoz. Resen biznis je bil to. Huda logistika. To, kar se zdaj odvija v BTC-ju je na ravni enega malo večjega bazarja.

• mph2 10:37 14.marec 2023.

Izgleda kot eno bruhanje.

• miho 12:41 14.marec 2023.

Kina tako in tako ne rabimo več, saj imamo vse na internetu.

• AnzeSmolej 18:56 14.marec 2023.

A res cisto noben nima več občutka za estetiko? Jaz z zaprtimi očmi narišem nekaj lepšega

• AnzeSmolej 18:57 14.marec 2023.

Nekako me spomninja na kak muslimanski pogrebni zavod

• srecko4 17:50 14.marec 2023.

On je že vedu zakaj je kupu to sranje

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.