Slovenija
4 ogledov

Bomo plačevali za zdravila na recept?

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Leonor 09:11 28.februar 2012.

Zanimivo je to, da v veliki večini primerov človek je sam kriv, da zboli (nepravilen način življenja, prehranjevanja ...), zdravniki pa predpisujejo na tone zdravil pod taktirko farmacevtskih lobijev in tako ljudi še bolj zastrupijo s svojimi kemičnimi pripravki. Redko ...prikaži več kdaj grem v lekarno, ampak takrat vidim množice ljudi, ki prihajajo po zdravila kar z nakupovalnimi vrečkami, ki so ob odhodu nabito polne. Žal mi je, toda to ni način preprečevanja bolezni in samo vodi v začaran krog blaženja stranskih učinkov, ki jih povzročajo ene tablete z drugimi.

• crvit 08:29 28.februar 2012.

Ja pa kaj še bodo naredli in uvajali sej človek ni sam kriv da zboli ter da potrebuje zdravila pa saj to ne moreš vrjet sedaj še umret več ne boš smel da ne bi plačal zato ker si umrl ...prikaži več dejte vlada nora nehajte z takimi kaj vi v vladi niko,ne zbolite??

• mijaliza 09:35 28.februar 2012.

a razpravljajo o tem? Prejšnji teden sem odšla v Ljubljanske lekarne na recept dvignit kt, in sem debelo pogledala, ko mi rece farmacevtka da je treba plačati 0.5 evra, sem kar debelo pogledala, namreč tablete so bile vedno zastojn.....če pa ...prikaži več računajo še zdravila na recept potem naj pa zavarovlanice premije znižajo.....

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.