ej ti pujsa....sej veš..če kmet obleče armanija, je še vseeno kmet. nekdo, ki se pa obleče za 20 € ima pa lahko več stila kot ti...tko da cena obleke ni merilo....očitno se ti oblačiš v ''dražja oblačila'' pa poglej, kakšna si
očitno ona sodi ljudi po obleki..oz. tiste, ki si kupijo ''samo'' za 20 € obleko! če je dober glasbenik še ne pomeni, da ima stil. ker ona ga vsekakor nima..pa če je dala 800 € za tistle zmečkan pajac...
ej ti pujsa....sej veš..če kmet obleče armanija, je še vseeno kmet. nekdo, ki se pa obleče za 20 € ima pa lahko več stila kot ti...tko da cena obleke ni merilo....očitno se ti oblačiš v ''dražja oblačila'' pa poglej, kakšna si
Da dobro poje???? Ha ha ha... da o njenem govorjenju in stilu ne pišem... Namreč "boli me"... ne govori vsaka "dama"!!!!!!!!!!!!!!!!!
ah ti neža.........daj se poglej no
lepo poje, lepo igra, primerno je oblečena, kar se mene tiče, je super OK!
lepo poje, lepo igra, primerno je oblečena, kar se mene tiče, je super OK!
Pujska si ti. Človeka ne sodi po obleki. Ona je zelo dober glasbenik in to je njena vrednota!!!
očitno ona sodi ljudi po obleki..oz. tiste, ki si kupijo ''samo'' za 20 € obleko! če je dober glasbenik še ne pomeni, da ima stil. ker ona ga vsekakor nima..pa če je dala 800 € za tistle zmečkan pajac...
Tale cota je bila najbrž okoli 7,99 €.
Točno tako.Kdo pa je sploh ona?Niti ne poje ne vem kako dobro,oblači pa se tako da kaj prikrije,kaj pa vemo in vidimo vsi.